Yeni konumuz hayırlı olsun bol karlı ve orajlı günlere.
Posts by Umut Gürsoy
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Radar bı bozuluyo bı düzeliyor batı dolu aslında ful
-
kilanli 3 senedir batı anadoluda lanetli gibi adam akıllı kar yok 2023 den beri ilk defa üst üste 3 sene böyle oluyor. Artık Trakya gibi hiç adam akıllı kar göremeyecekmiyiz acaba iç Anadolu batısı kuzeyi vs. 3 senedir her gelen sistem doğulu.
-
Güzel yağıyor şu an buraya Kırıkkalenin güneyindeyim.
-
Seneyeki kıştanda ümidim yok artık hiç bir kıştan ümidim yok belki 10 senede bir yağar. İklim değişikliği maalesef Trakyaya döndük. Artık 3 senedir her gelen sistem doğuluyor otomatik.
-
Gfs daha batılı gelecek gibi duruyor geceye göre.
-
Ben Kırıkkaledeyim maalesef bu sene örtü göremedim dün 20 km ile sıyırdı. Pursaklar iyiydi kar açısından.
-
O kar haritalarında görünenin yarısı karla karışık yağmur diğer yarısı sulu kar az bişey de belki olursa saf kardır. 10 cm çok büyük bir rakam bu sistemde maalesef 2-5 cm görsek yine iyidir konvektif kütlelerle vs olur o da bölgesel olursa eğer.
-
Kafamız baya rahat nasıl olsa cortingen bizim açımızdan pek bı anlam ifade etmiyor doğulaması vs.
bı sistem doğulama trendine girmişse pek beklentiye girmeye gerek yok hele hele yarında devam ederse bu trend Doğu Karadeniz dahi riske girebilir ezberledik artık.
-
Bir tane adam akıllı sistem gelmedi 3 senedir.
-
6 tane alabildim.
-
Aykut53 hocam GFS 360 h Lara kadar olan kar haritası varmı
-
Kimse almadı neden?
-
Büyük ikramiye vurmuş nihayet.
-
Rabbim rahmetiyle muamele eylesin inşallah. Makamını âlî mekanını cennet eylesin.
-
Bende sürekli satın ala basıyorum ama bu sefer baya yavaş davrandı nedense dün bayağı iyiydi.
-
18 tane alabildim
-
21 bilette 0 çektik.
-
21 tane alabildim. Sürekli hata verdi.
-
sistem 150-200 km daha doğulasa o yağmuru belki kar olarak bile alabiliriz bakalım sistemin kuzeylemesi bizim için iyi oldu ama doğulamaya devam etmesi gerek
Kar çok zor bana göre artık zor doğular sistem. Yağmura odaklandım miktar bakımından çok ekstrem cidden