Arkadaşlar bu yalancı bahar ne zamana kadar sürecek?
Yalancı değildir belki
Arkadaşlar bu yalancı bahar ne zamana kadar sürecek?
Yalancı değildir belki
Hava çok güzel, güneşimizi alalım.
Kışın her sıcak havanın arkasından baba soğuk gelir vaziyet alın ortalık Martta karışacak
Nisan yağmurlarını kar olarak alacağız NOKTA.
Nisan yağmurlarını kar olarak alacağız NOKTA.
Mayıslar bizimdir metrelik kar alıcaz
Kış bitmiş, Nisan ayına girip takibi bitirmişiz gibi bi hava var. Kötü hissettiriyor gerçekten
5 gundur 0 takip size oneririm islerinizi daha rahat yapiyosunuz en azindan
GFS şaka yapıyor yine.
15 Şubatta bi süpriz yapabilsek keşke..
Bu sıcakların karşılığını alamazsak berbat geçen kışa veda ederim
Şubat 21 den sonra sistem gözüktü inşallah kuş olup buda uçmaz eğer bu sistem gelirse etkisi büyük olur
5 gundur 0 takip size oneririm islerinizi daha rahat yapiyosunuz en azindan
Katılıyorum 😅
Bu yılın kralı gfs, 20'sinden sonraya sinyal çakıyor. Anormal sıcaklıkların sonrasında soğuk olacağı belli zatende yağış almayıp kuru soğuk tarafta kalırsak can sıkıcı olur.
Mayıslar bizimdir metrelik kar alıcaz
Bir umuttur
Soğumayı atttırırlarsa belki bir şeyler alırız perşembe cuma arası. En azından yüksekler yine kar görebilir. Tabi beklentim yok üzülmemek için.
Eness kemerleri bağlayalım mı
2 3 gündür tekrar bakayım modellere dedim de bakmaz olaydım. Akşam hepsi mükemmel verdi, sabah yok ettiler. Koca kış Azor 1 kere yukarı çıkabildi onda da dibimizden yükseldiği için kupkuru geçirdik diyebiliriz en azından merkez için. Hayal kırıklığı bir sezon geçirdik.
Yarın gece, çarşamba ve perşembe güzel yağış alacağız gibi duruyor, yağmur olarak tabi. Bol yağmurlu bir kış olarak hatırlayacağız