Hocam fotoğrafdaki yer neresi
Tatvan
Hocam fotoğrafdaki yer neresi
Tatvan
Uçak yolculuğumdan sizler için
Nisan geliyor bahar geliyor
GFS: Bahar hoştur ama banene
Bu fotoğrafı Konyada çekmiştim
İçanadolu da şu sistemi alırsa son üç yılın en iyi sistemini geride bırakmış olacağız, 2023-2024'de Kayseri Konyaya bile doğru düzgün kar yağmadı, Kasım 2024 sistemi süpriz oldu çoğu ilimize güzel oldu, inşallah yağışlar devam eder ve barajlarımız dolar, topraklarımız muhtaç olduğu suya kavuşur. Geçen gün Konyanın barajlarına baktım harbi sıkıntılı durum var
Ekşide başlık açılmış fos çıktı diye, entrylere baktım yüzde 80'i fos çıkmadı diyor😂😂😂 algıları gitti
Tekirdağdan süpriz geldi
Yok hocam rekor 3 ocak 1983'te 109 cm. olarak ölçülmüş.Veri mgm'ye aittir. Buradan bakabilirsiniz.
Yanlış bakmışım😂 kaç yıl oldu Bartın böyle kar almayalı
SnowPaladin03 Bartında cumhuriyet tarihinin en yüksek kar kalınlığı ölçülmüş, enson 1950'de 33 cm yağmış. Güncel olarak 56 cm kar görünüyor
Bartın rekor kırdı mı
Rezil geçen iki kıştan sonra hem bize hem de barajlarımıza ilaç gibi gelen bir sistem vardı, daha damalı bayrak görülmedi kışın bitmesine de 1 ay var, saha nicelerini hep beraber yaşamak dileğiyle
Ülkenin en sıcak noktasına yağan kara bakın😂
Link var mı hocam
Alttaki Akdeniz Sahil Yolu
Şimdi de sol tarafım coşacak
Hocam biz mi😂😂😂
ah be valla sistemin başından beri bekliyorum sizin oraya da yapsın bişiler diye. Yapacak bişey yok be kardeşim. Bende beylikdüzü tarafındayım aslında en tatmin edici gün bugündü mesela diğer günler burasıda pek iyi değildi
Çorlu ve Silivrinin Batısına oldu ne olduysa bir şey sanki kütleleri vakumladı gelen kütle yok oldu
Boeing 777 hocam sen istediğin yağışı alabildin mi merak ettim aklım sende kaldı
Yakın yerlerde sayılırız hocamla valla çok şanssızdık kafayı yedik, kütleler eriyor üstümüzde
Türkiyenin hiç kar yağmayan yerine kar yağdırdıysa bu sistem iyidir, Mersin Anamura bakın
Anamur yapmış yine yapacağını 😂😂
İşlerimden dolayı bu kışı İstanbulda geçirdim, gerçekten şu şehirde kar almak çok zormuş ya,