Forum kış bitmiş gibi sessiz…
Posts by mBu
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Dikmen kar çiseliyor
-
Çaldağ’a (dikmen) geldim, belki buralarda kar başlamıştır diye, rakım 1240 hava 2 derece yapmur var.
-
Balgat ve dikmen arasında aman aman bir uzaklık yok ama genede dikmen nasıl bu kadar fazla alabiliyor yağışı anlamıyorum sırf bunun için her kar yağdığinda dikmene çıkmak zorunda kalıyorum ironik durum merkez çok şanssız cidden.
Hocam ben 1070 rakımdayım, dikmenin alçaklarındayım. Cumartesi gece 1200lerden eve gelirken bile benim rakım alçak geldi.
Dikmenin yukarıları çok daha fazla kar birikimi yapıyor. -
Dikmen anlık
-
Yahu bu kar bile son 7-8 senenin efsane kasımını geçirmemize sebep oldu. Yaşasın kasım karı
Geçen sene tüm kış bu kadar kar görememiştik. -
Bu hattan bişiler koparabilsek keşke
-
Dikmenden sıhhıyeye geldim. Merkez adına üzüldüm, buralarda kalmamış kar.
-
Dün yağıp geçecek diye kışlıkları takmadım arabaya. Bu hafta için takmak gerekir mi ne dersiniz?
Kış lastikleri kar yağdığı zaman değil, hava 7 derecenin altına düştüğünde takılmalı.
-
Bu sabah karda koşuya çıktım. Keyifle izlemeniz için videoyu aşağıda bırakıyorum
M. Berk Uçar auf Instagram: "Dün akşam kar yağmaya başladığından beri beni en çok heyecanlandıran sabah kalkınca ilk defa karda koşmak fikriydi. Küçüklüğümden bu yana beni hep büyüleyen kar şimdi beni büyüleyen bi spor olan koşu ile birleşti. Bu…41 likes, 13 comments - mberkucar am November 23, 2024: "Dün akşam kar yağmaya başladığından beri beni en çok heyecanlandıran sabah kalkınca ilk defa karda…www.instagram.com -
dikmenin hangi mahallesi hocam bura.
Naci çakır tarafları hocam
-
Dikmen 1050-1100 rakım arası 6-8 cm örtü var. Sezona mükemmel bi başlangıç.
-
Dikmen anlık 14C
-
10 dk duşa girdim, cam açık kalmış.
-
Dikmende doku yağıyor
-
bu akşamda şiddetli yağışlar görebiliriz.
-
19 şubat 2015’den bir kare, 9 yıl önce bugün
-
Hava çok güzel, güneşimizi alalım.
-
Dikmen, groupel beyazlattı her yeri
-
emekteyim felaket yağıyor. Gökhürültüsü bir saniye susmuyor, böyle giderse bir çok yeri sel basması olası.