Güzel kar yağışı var..

Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Müthiş kar yağıyor. Beyazlamaya başladı.
-
2 hafta daha durgunluğa devam gibi duruyor. Ondan sonra kuzeyimize yine iyi soğuklar inebilir.
-
Kar yağıyor
-
unnamedstreamable.com
Devam❄️❄️
-
oranda kar yağıyor
-
İncek Miradorda yollar tuttu
-
İncek çok güzel yağıyo
-
Radara göre üzerimde kütle yok ama yoğun kar var. Radar acayip stabil çalışıyor 😅
-
Güzel yine ama çok uzun vade.
-
Güzel yine ama çok uzun vade.
O tarihlerde bişeyler olacak ama bize ne olacak meçhul 😂
-
O tarihlerde bişeyler olacak ama bize ne olacak meçhul 😂
AFRİKA
-
Arkadaşlar bu yalancı bahar ne zamana kadar sürecek?
-
Şubat ortasına kadar sonrasıda net deil kıytırık bır iki soğuk havayla bahara merhaba diyebiliriz.
-
Aralık çöp
Ocak tırı vırı
Şubat ilk 15 gün çöp
Bu nedir arkadaş...
-
Uzun vade de gösterip, bizi anlık heyecana sokabilecek bir sistem bile vermiyor modeller. Diyagramlar da aynı şekil, hiç aşağı ivmelenme yok adam gibi. Geçen senelere laf ediyordum ama en kötü 1 örtülü sistem çekmişiz. Sıkıcı bunaltıcı..
-
Uzun vade de gösterip, bizi anlık heyecana sokabilecek bir sistem bile vermiyor modeller. Diyagramlar da aynı şekil, hiç aşağı ivmelenme yok adam gibi. Geçen senelere laf ediyordum ama en kötü 1 örtülü sistem çekmişiz. Sıkıcı bunaltıcı..
Ankara özelinde söylemiyorum kuvvetli bir salınımda alamadık. Çok iyi kar yağışı alan yerler oldu ama sınırlı bölgelerde. Mesela şu an Artvin'nin yüksekleri ve Ardahan merkez çevresi acayip kara gömülmüş durumda
-
Ankara özelinde söylemiyorum kuvvetli bir salınımda alamadık. Çok iyi kar yağışı alan yerler oldu ama sınırlı bölgelerde. Mesela şu an Artvin'nin yüksekleri ve Ardahan merkez çevresi acayip kara gömülmüş durumda
Konuşmak için erken olsa da uzun vade de bile sert soğuk salınım görünmüyor. Artvin, Ardahan taraflarından resimleri görüp iç çektim baya. Kafam da kışı bitirmiş olmamın getirdiği bi rahatlama var ama üzüyor mu üzüyor. Pozitif bir şeyler görüp konuşabilsek keşke..
-
Ağaçlar açana kadar
-
Bu sene bir talihsizliktir almış başını gidiyor.Daha kış bitmedi bakalım..
-