Arpege güzel çıktı verdi ama vade uzun arpege sisteme 6 saat kala verseydi şu görüntüyü güzel şeyler olurdu belki.
Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Arpege güzel çıktı verdi ama vade uzun arpege sisteme 6 saat kala verseydi şu görüntüyü güzel şeyler olurdu belki.
Gfs de fena değil bu arada daha iyi hale gelebilir
-
Noldu ne degisti şimdi günlerce vermedin vermedin modellerin hepsini birer birer yanına çektin dalgami geciyon bizimle.
-
Hala inatla belki süpriz çıkar diye takip etmek.. Kar sevdamızı sorgulattırmayız.
-
gfs çok iyi gelmiş inşallah bozmaz artık bee
-
gem de çok iyi gelmiş
-
13 Ocak V2 olarak görüyorum ben. Yani malesef rakım sistemi. Gerçi 13 ocakta yüksek rakımlar bile zor kar görmüştü demi ?
Sabah saatlerinde sadece kuzey kesim almıştı.Gün içinde tüm şehir
-
Bu modeller beni delirtecek. Daha önceki mesajlardan hatırlayan vardır belki, İzmir de yaşıyorum normalde ama bir haftalığına ankara ya geldim. Ctesi dönüş biletim var ama şu pazar günki sistem yüzünden acaba bileti ptesi sabaha mı alsam diye düşünüp duruyorum pazar günü kar yağacağı kesin olsa hadi şartları zorlayıp kalayım ptesi döneyim diyorum ama yağmazsa da boşu boşuna kalmak istemiyorum. Bi güncellemede kar görünüyor öbüründe yok oluyor sonra bi daha görünüyor falan iki gündür oynattılar beni. Çıldırazaaaam
-
Şimdi bu akşamki ecmwf güncellemesini nereye oturtalim bilemedim ciddiye alalimmi yoksa almayalimmi sisteme 72 saat kalmış gfs den keskin bir donus oldu.hemde eskisi gibi her guncellemede degisen gfs den deil ısrarla en başından beri sistemi vermeyen gfs den.
-
Gfs düzeltmeye başladı ama bu görüntüde bile rakım sistemi olur. Soğuk girerkende yağışın devam etmesi lazım.
-
Bu modeller beni delirtecek. Daha önceki mesajlardan hatırlayan vardır belki, İzmir de yaşıyorum normalde ama bir haftalığına ankara ya geldim. Ctesi dönüş biletim var ama şu pazar günki sistem yüzünden acaba bileti ptesi sabaha mı alsam diye düşünüp duruyorum pazar günü kar yağacağı kesin olsa hadi şartları zorlayıp kalayım ptesi döneyim diyorum ama yağmazsa da boşu boşuna kalmak istemiyorum. Bi güncellemede kar görünüyor öbüründe yok oluyor sonra bi daha görünüyor falan iki gündür oynattılar beni. Çıldırazaaaam
Hocam gfs sistemi en başından beri vermeyen tek sistemdi bilmiyorum hiç verdimi yanlisim varsa düzeltin ama bu akşam 72 saat kala verdi yani ısrarlı bir şekilde size sistem mistem yok derken.
-
GFS ye pek güvenmeyin arkadaşlar yinede umut bağlamayın fazla sisteme GFS 2 gündür akşam güncellemelerinde düzeltecekmiş gibi fake atıyor geriye kalan güncellemelerde bozdukça bozuyor.
-
Hocam gfs sistemi en başından beri vermeyen tek sistemdi bilmiyorum hiç verdimi yanlisim varsa düzeltin ama bu akşam 72 saat kala verdi yani ısrarlı bir şekilde size sistem mistem yok derken.
Aynen öyle hocam çok doğru, ama iki gün öncesine kadar ecm veriyordu, sonra o vermedi icon verdi o vermedi ecm sinyal çaktı derken şimdi bi anda gfs kar verdi. Şaştım kaldım yani. modeller bi verdi bi vermedi derken tüm modellerin anlaşmazlığını kastettim
-
Gfs'ye göre Eskişehir kara gömülürken biz yağmur alacağız
-
Yarın oraj ihtimali var 😄
-
Gfs'ye göre Eskişehir kara gömülürken biz yağmur alacağız
Evet kar haritasına farklı yansimiş.
-
Ecwmf de güzel geldi şimdi ne yapsak bilemedim
-
Aslında ana fikir belli. Cumartesi gece yağmurumuz var. Ondan sonra batıdan da bi yağış geliyor ama ecmwf gibi mi gelir yoksa diğerleri gibi mi gelir belirsiz. Ecmwf gibi gelmesi için dua edicez.
-
Son ana kadar umutsuzluk yok. Ankara pazar günü anKARa olacak ❄️❄️❄️
-
Son ana kadar umutsuzluk yok. Ankara pazar günü anKARa olacak ❄️❄️❄️
Sanki kırıntı bir soğuk gibi hocam eminmisin vurkac sistemi gibi geldi bana inşallah yanilirim.
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!