Arkadaşlar selam, bu haftasonu izmir'de denize girmeyi cuma günü de ankara'ya gelip kartopu oynamayı planlıyorum. tanıdığınız iyi bir psikolog varsa tavsiyelere açığım çünkü benim ne bedenim ne ruhum bunu kaldıracak durumda değil
şaka bir yana gerçekten bu nasıl iş ? izmir'de bile çarşamba-perşembe günleri yüksek kesimlerde kar ihtimali belirmiş ki ankara çarşamba-perşembe baya baya iyi kar alacak gibi gözüküyor. cuma günü kısmetse geliyorum bütün karları mıncıklamayın kıyıda köşede bana da 3-5 bişey bırakın
Bana kızmayın nolur, fikirlerimi söylemek istiyorum. Arkadaşlar kaç gündür hayal satıyordunuz bugün gerçeklerle karşılaştınız malesef. Yani şu izmir sayfasında sadece gerçek verilere göre bilgisiyle yorum yapan 2 3 kişi var. Onun dışında ciddi bir hayal satma durumu mevcut. Forumu okuyan sıradan vatandaş olsa kar botlarını giyer sabah işe öyle giderdi yani öyle bir pompalıyorsunuz ki çok acayip bir de bunca tantanaya karşı çıkıp ya saçmalamayın ne karı dendiğinde o diyen kişiyi neredeyse vatan haini ilan ediyorsunuz. O yüzden hem izmir sayfasını, hem de havaforum ailesini genel anlamda oldukça manipülatif bulduğum için size kolay gelsin dileklerimi iletiyor, Alper kaçar diyorum
Varlığım yokluğum bişeyi değiştirmez ona da çok kabulüm ama yazmasam içimde kalacaktı. Gerçek verilere dayalı tamamen objektif tahmin yapan o ender insanlardan biri olan PergamoN üstadıma saygılar olsun sayfalarca forum içinde onun yazdıklarını aramakla geçiyordu çoğu vaktim.
Kalın sağlıcakla, bol kar görün burnunuza kadar gömülün inşallaaah
Karsızlıktan garip garip modellere bakar olmuşuz millet navgem cosmo gibi şeyleri paylaşıyor 😁 Yanlış hatırlamıyorsam 2012 şubat idi, tam tarihten emin değilim ama şubat olduğunu biliyorum. Bir sıcak cephe gelmişti bağıra bağıra, öğlene kadar örtülük kar yapmıştı merkezde öğleden sonra yağmura dönmüştü. Bu sefer malesef o ortam o atmosfer yok yani majör kabul edebileceğimiz hiçbir model sıcak cephe vermiyor, İcon diyeceksiniz o da çok hafif bir yağışı anca öğleden sonraya veriyor. Kar için kabul edilebilir değil malesef. Bu da gol değil 😵
10 gündür, belki daha uzun süredir ha batıladı ha batılayacak diye bunca mesai harcadıktan sonra hiç yoktan bam diye sıcak cephe gelip bizi kara gömermiş.. Ne gülerim 😁😁
Selam, -10/-12'ler sabaha karşı 5-6 suları gibi olursa olur. Onun dışında gündüz -2/-3 derecelere çıkıyor. Kuru bir soğuğu var. Yüzüne vurduğu anda bıçak kesiği gibi keser 😃
İzmir ayazı gibi yani bizim burda 4-5 derecelere düştüğü an el ayak donması yüz kesilmesi başlıyor. ankarada tamam sabaha karşı olmasa bile atıyorum akşam 9 da hava muhtemelen -6 -7 civarında olur. hayatımda deneyimlemediğim bir soğuk o yüzden sormuştum hani 3-4 derecede donuyorsam -6 larda naparım bilmiyorum artık dışarı çıkmıcaz mümkün mertebe
Arkadaşlar selam, 2-3 senedir bahtsızlığınız İzmir ile yarışır hale geldi acınızı paylaşıyorum bir izmirli olarak 😁 haftasonu bir Ankara seyahatim var ctesi pazar ptesi orada olacağım, şehrin havasını çok bilmiyorum bu windy uygulamasında gördüğüm rakamlar gerçek olur mu diye bilenlere sormak istedim. Gerçekten - 10 - 12 ler görülür mü? O soğukta nasıl hayatta kalınır? Şu kardeşinize bi yol yordam gösterin 😁
Patern hep aynı gibi sanki? Ufukta müthiş bi sistem görünür, sonra o ufuk giderek uzamaya başlar günler günleri kovalar, o harita senin bu model benim kıvranıp dururuz.. Sonra bi bakmışız sistem gidivermiş. 2012 den beri iyi kötü bakıyorum, o zamanlar böyle değildi ya. Son 3-4 senede ne hikmetse bişeyler oldu. Vade uzadıkça uzar oldu, sistem inatla gelmez oldu. Bu olay yıllar içinde tamamen rastlantısal mı gidiyor yoksa böyle dönem dönem mi gidiyor fikri olan var mı?
Genelde pasif takılıyorum forumda ama bugün yazmak istedim arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum sistem doğuladıkça sinirlenip birbirinize sarmak yerine işi deliliğe vurmuşsunuz şakalar gırla eğlendim. Bir de şunu düşündüm olur olur ya bi anda sistem döner ege ab üretir vs bişeyler olur da izmir merkeze örtülük kar yağarsa bakın bu forumu yıkarlar. Üç gün giremeyiz siteye ne server kalır ne bişey
Mgm haklıymış turuncu-kırmızı uyarı vermemekte adamların bi bildiği var demek ki. Burada bunca yaygara kopardığımız hatta zaman zaman 2şubat 2021 benzeri diye isimlendirdiğimiz yağmur sıradan bir sonbahar kış yağmuru olarak yağdı ve gitti
Merkezde sıcaklık hala çift hanelerde, yeni yeni tek hanelere düşüyor. Benim gözüm yamanlar dağında açıkçası spile kadar gitmeden şöyle bi yamanlar sürprizi olsa da yarın çıksak diye bekliyorum
Bugün windy uygulamasını açmamla küçük bir şok yaşamam bir oldu. 10 kasımda ankara ya ve çevre illere kar yağışı veriyor. Bizim mesai bu sene erken mi başlayacak nedir ben henüz hiç hazır değilim kar senaryolarını son dk kaçırmaya, hiç hazır değilim olacakmış gibi olup da olmayacak yağışlara
Veee bitti çok tatmin edici olmasa da araba ve çimlerin üstünde 1-2 cm lik örtü oldu çok şükür gördüm ve bu kışı ama öyle ama böyle boş geçmemiş oldum. Ptesi gecesi ekstra bir süpriz olmazsa daha da kar görmeyiz diye düşünüyorum bakalım
Yollar dahi tuttu hocam Bağlum'da yağış cok kuvvetliydi anında beyazlattı.
Abi gönder kurban olam bi üfürün bi vantilatör falan açın havayı gönderin buraya radardan bakıyorum sanki Dikmen üzerinden geçip gidecek Mamak tarafını çok vurmayacak gibi gözüküyor valla geç vakit olmasa üşenmeyip gidicem de bi kere de ben gitmeyeyim kar benim kapıma gelsin
Rakım kurtarmaz gibi çünkü sıcaklık yeterince düşmeyecek, ancak sabaha karşı kar değerlerini bulacak gibi gözüküyor o saatlere de yağış çekilmiş olur bence
Mamak tarafı orta kuvvette yağışlı, radara göre Pursaklar tarafında daha ciddi kar var. Orda olan arkadaş varsa lütfen nasibini aldıktan sonra(araç üstlerinde 2-3cm) Allah aşkına bi üflesin de güneye gelsin o kütle bakın bir yıldır bekliyorum lütfen
Ptesi gece sıcaklık düşüşü ile yağış çakışırsa yükseklerde kar çılgın atacak gibi gözüküyor o Elmadağ tarafı trt vericisinin oralarda feci kar olur. Ama merkez için geçmiş olsun ptesi gündüz 15 salı 10 derecelerde olacak, 12 saatlik bir ani sıcaklık düşüşü var ama yine de merkezi kurtarmayacak gibi gözüküyor sıcaklık olarak
bugünki yağıştan Mamak olarak pek nasiplenemedik sadece araba üstleri ve çatılarda çok ince örtü oldu, yükseklerde oran ahlatlıbel gibi yerlerde tatmin edici örtü olmuş. Şuan baktım da batıdan çok güzel kütleler geliyor, sıcaklık çok uygun - 1 derece, allahım nolur erimeden gelsin sabaha beyaz örtüyle uyanalım amin
Bütün sene bekledim, işlerimi bile soğuklara denk getirmeye çalıştım, seyahatlerimi bile soğuk dalgalara göre ayarlamaya çalıştım.. Aralıktan beri bir izmirli olarak ankara da kar kovaladım olmadı. Şimdi ise tamamen tesadüfi şekilde, hiçbir plan yapmadan koca sezonun en net kar verilerini görüyorum ve çok ilginç şekilde 3-4 gündür bozmadan buralara kadar geldi. Hala inanamıyorum ama sanırım mart sonu da olsa 2cm de olsa kar göreceğim yarın gece uyku yok belli ki, sabaha kadar radar ve sıcaklık takibindeyim. Çayını çorbasını kapan gelsin sahura kadar takip kasalım
Bütün şubat ayını hatta martın ilk yarısını bahar tadında geçirip 21 martta kar almak mı? Olur bana uyar tam da ankara da olduğum tarihlere denk geldi, özellikle ecm perşembe gün boyu kar veriyor heyecanlanmamak elde değil