5 6 gözümde yok Şuan akşamı kafaya taktım 😀
Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Radarda kütlelerin yönü tam Batı-Doğu aksında.Eskişehir-Bilecik hattına çıkan kütleler zayıflıyor.Yani Arpege’nin yağışı fazla kuzeye çıkardığı senaryo gerçekleşmiyor şu ana kadar.Bence Icon’un gösterdiği gibi.Şehrin güneyi ve batısı,merkeze göre biraz daha fazla kar alacak ve gece saatlerinde yağış çekilecek.
İlerleyen saatlerde Ankara'ya gelen yağışın kuzeydoğu istikametinde gittiğini ve kuzeyimizin merkeze göre 2-3 saat önceden kar yağışıyla beslendiğini göreceksin sadece izle
-
Ecmwf 06z'de akşam için 6-8 mm yağış verdi
-
Sıcaklıklar bugün yüksek gitti evet ama bu yükselişin akşam ki yağışa illa ki bir artısı olacaktır. Konvektif aktiviteyi tetikler. Akşam ilginç şeyler olabilir Ben diyeyim 👍
-
Sıcaklıklar bugün yüksek gitti evet ama bu yükselişin akşam ki yağışa illa ki bir artısı olacaktır. Konvektif aktiviteyi tetikler. Akşam ilginç şeyler olabilir Ben diyeyim 👍
KKesinlikle☃️
-
hocam peki batı kesimler için yağmurla başlama ihtimali var mı
-
hocam peki batı kesimler için yağmurla başlama ihtimali var mı
Düşük bir ihtimal olarak görüyorum. Ama yağış girdiğinde sıcaklık istenilen kıvamda olmayabilir. 1-2 derecede seyredebilir. Beklediğimiz kadar yağış gerçekleşirse sıcaklık falan dinlemez kar tutar.
-
Düşük bir ihtimal olarak görüyorum. Ama yağış girdiğinde sıcaklık istenilen kıvamda olmayabilir. 1-2 derecede seyredebilir. Beklediğimiz kadar yağış gerçekleşirse sıcaklık falan dinlemez kar tutar.
Havada kar görür görmez balkondan paraşütle atlamaya karar verdim
-
Kar topladık yani hocam bunumu demek istiyonuz
-
dün beklenti yokken 4 5 cm yagdi bu akşam 7 8 cm beklenti var bakalım nolacak
-
-
Hocalarım kolay gelsin sıcaklık hakkında ben de teredütteyim, sizce nasıl olur ? Konumum göksu parkı ve susuz arasında bir yer ve rakım 920 civarı
-
15 cm alırız diyorum ben.
-
-
konumumda yaklaşık 1.5 derece düştü sıcaklık şu an 3 derece. yağış girince daha da düşecektir.
-
Akıncı da kar atıştırmaya başladı.
-
Yağışla birlikte ciddi bir sıcaklık düşüşü de olacak, sıcaklık sorun olmayacaktır
-
-
Alacaatlı’da kar yağışı başladı.Sıcaklık 1 derece.
-
Arpege fazla kuzeyde göstermiş yağışı, icon tam tersi
-