Futbola Dair Her Şey [2023]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Paredes Roma'ya gidiyor adam bizi 2 ay oyaladı. Orta sahaya hala adam alamadık.

    hocam Erden Timur ne zaman aldığı bir futbolcuyu aylarca gündemde tuttu.


    Angelino'su Zaha'sı Tete'si hepsi maksimum 1-2 haftada indi.


    Erden Timur'a güvenin 2 sezondur 1 tane bile kötü topçu almadı hele ki CL'de mücadele edeceğimiz sene hiç almayacaktir hep beraber sabir edelim biraz.

  • hocam Erden Timur ne zaman aldığı bir futbolcuyu aylarca gündemde tuttu.


    Angelino'su Zaha'sı Tete'si hepsi maksimum 1-2 haftada indi.


    Erden Timur'a güvenin 2 sezondur 1 tane bile kötü topçu almadı hele ki CL'de mücadele edeceğimiz sene hiç almayacaktir hep beraber sabir edelim biraz.

    Erden Timur'a lafım yok hocam paredes Erden Timur'un da elini kolunu bağladı. Direk gelmeyeceğim dese şimdiye kadar indirirdi sağlam bi 8 numara.

  • İsmail Kartal'ın topu savunmadan çıkarıp toplu bir şekilde hücum yapma arzusu olduğunu tüm muhabirler söylüyordu. Fred doğru isim ancak daha önce hiç oyun kurucu rolünde yani stoperlerin arasına girip top dağıttığını görmedim. Fred yardımcı oyuncu olarak görevini kusursuz şekilde yapacaktır.


    Geriye kaldı 6 numara. Bence Ndombele uygun bir isim. Napoli'de 6 numara gibi oynayıp dripling özelliği ile topu ileriye taşıyabiliyordu. Defansif anlamda da Fred-Ndombele isimleri gayet yeterli olacaktır. Zaten arkada Becao gibi bi canavar var. Livakovici de bugün yarın çözüyoruz. Wellinton-Necip ile şampiyon olunabilen bir ligde bu isimlerden şüphe duyulmaz.

  • Çalım Ligi'nde 2-1 öndeyiz hocam farkı bire indirdiniz henüz ;)

    2.çalımdan kastınız Tete ise bu transferin olmayacağını Sercan Hamzaoğlu 1 Ağustos'ta, Arda Birben ise 3 Ağustos'ta girmişti. Biz yabancı kuralından dolayı sağ kanada Cengiz'i düşünüp kaleye de Livakovic'i almayı istiyorduk ve aldık sayılır. Sonuç olarak Tete işi bizim için 1 Ağustos'ta kapanmıştı hocam. Arada yaklaşık 10 gün var.

  • Çalım Ligi'nde 2-1 öndeyiz hocam farkı bire indirdiniz henüz ;)

    Yanlış anlaşılmak ya da hiç anlaşılmamak bu işte.

    Ortada çalım ya da gol yok.

    Parayı veren düdüğü çalıyor olay bundan ibaret.

    € 30 tl iken 5 6 10 milyon yıllık maaşlar havada uçuşuyor.

    Sponsor adı altında el altından paralar veriliyor.

    Nasıl olsa vergi borçları siliniyor futbol takımlarının.

    Bizim taraftarlar da oh çalım attık gol attık naraları atıyor.

  • 2.çalımdan kastınız Tete ise bu transferin olmayacağını Sercan Hamzaoğlu 1 Ağustos'ta, Arda Birben ise 3 Ağustos'ta girmişti. Biz yabancı kuralından dolayı sağ kanada Cengiz'i düşünüp kaleye de Livakovic'i almayı istiyorduk ve aldık sayılır. Sonuç olarak Tete işi bizim için 1 Ağustos'ta kapanmıştı hocam. Arada yaklaşık 10 gün var.

    Olmaması birşey değiştirmez hocam. Tete Türkiye'ye Fener için geldi bunu kimse inkar etmiyor. Fred'in parası da bize fazla geldi olmadı.

  • Taraftar için tatlı atışmalara vesile oluyor hocam çalım olayı. Yoksa para işine girersek milyon € lar kazanan topçuları izlemek için bizim para harcamamız, yorulmamız saçma aslında :)--

  • Galatasaray ile fenerbahçenin birbirleri ile yaptiği transfer yarişinda durum öyle noktaya geldi ki biri real madrid diğeri barcelona oldu😄 inanilmaz bi lig bizi bekliyo. 1 golün bile önemi çok olacak. Son düdüğe kadar, Sandiklari terketmeyin :hfyeni (18):

  • Olmaması birşey değiştirmez hocam. Tete Türkiye'ye Fener için geldi bunu kimse inkar etmiyor. Fred'in parası da bize fazla geldi olmadı.

    Hocam Tete Türkiye'ye Fenerbahçe'nin daveti ile gelmedi ki. Arabistan İtalya ve Türkiye'den ilgi vardı. Menajeriyle birlikte Bodrum'da tatil yaparken son kararını vermek için geldi. Maliyeti ve hukuki durumundan dolayı 1 Ağustos gibi bizim için kapanmıştı Tete defteri. Bunun haberini ilk yapan Yağız'dı ve o da başından beri aynısını söylüyor. Biz getirmiş olsak önce İstanbul'a gelir görüşülür sonra da Bodrum'a geçerdi diye düşünüyorum.

  • Olmaması birşey değiştirmez hocam. Tete Türkiye'ye Fener için geldi bunu kimse inkar etmiyor. Fred'in parası da bize fazla geldi olmadı.

    Zaha'ya okey çalım derim ama Tete Fenerbahçe için gelmediki. Bir kaç tane türk takımı tarafından önerildiği için Bodruma hem ufak tatil için hemde kulüplerle görüşmek için geldi. Fener için özel bir durum olmadı hiç hangi kaynakları takip ediyorsunuz bilmiyorum ama sırf transfer çalımı adı altında karşıyı karalamak için böyle haberler giren troller çok oldu.

  • Zaha'ya okey çalım derim ama Tete Fenerbahçe için gelmediki. Bir kaç tane türk takımı tarafından önerildiği için Bodruma hem ufak tatil için hemde kulüplerle görüşmek için geldi. Fener için özel bir durum olmadı hiç hangi kaynakları takip ediyorsunuz bilmiyorum ama sırf transfer çalımı adı altında karşıyı karalamak için böyle haberler giren troller çok oldu.


    Fenerbahçe muhabiri ve koyu Fenerbahçeli Devrim Zengi.

  • Galatasaray kadroyu korudu eklemeler yaptı ve yapacak.Avantajı futbolcu,yönetim,taraftar olarak hala Gsde görüyorum.Fenerbahçe her seneki gibi sil baştan toplama yaptı.Ama bu sene ilk defa güzel topladı geçmiş senelere oranla.Belki kim bilir o sene bu sene dedirtebilir duruma göre.Ama ben hala Ali Koç yönetiminde Fb den başarı geleceğini zannetmiyorum.İlk kaosta Fenerbahçeyi gene birbirine girdirecek güvenilmez bir yönetim.Bjk tarafına gelirsek çok rezil bir transfer dönemi geciriyor.Geride kaldı baya.Ama hala 2-3 kaliteli transferle mütevazı kadroyla Şenol effect ile zor da olsa belki bir sürpriz yapabilir mi acaba diye düşünüyorum.İşin özeti favorim tabiki bu sene Galatasaray.Ama sezon için de neler olur gene de göreceğiz.


  • Fenerbahçe muhabiri ve koyu Fenerbahçeli Devrim Zengi.

    Bundan çok daha doğru bilgi verenler var twitterda. Ben şahsen fenerli olmama rağmen bunu takip etmem tanımam etmem bile. Her fenerbahçe muhabiri doğru bilgi girecek diye bir kaide yok neticede.


  • Fenerbahçe muhabiri ve koyu Fenerbahçeli Devrim Zengi.

    Hocam iyi hoş da Devrim Zengi'nin Fenerbahçeliler arasındaki güvenirliği nedir? Bugüne kadar bir kere adını bile duymadım. Profil fotoğrafındaki televizyon kanalı da neden duymadığımı anlatıyor. Ayrıca atmış olduğunuz twitin altındaki yorumlara bakarsanız zaten gereken tepkiyi göstermişler.