Beiträge von ExcuseMe

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Gece Emirin bıraktığını ve sebebini telefondan öğrendiğimde normalde artık yazmayı düşünmediğim bir konuda bir şeyin altını çizmek için yazmaya karar verdim neticede bu konunun canlanmasinda yaklaşık 2 sene civarı payım ve emegimin olduğunu düşünenlerden birisiyim tıpkı Emir ve bizden daha fazla görev yapmiş Enes kardesim gibi. Burada insanlar para karşılığı olmadan onca emek verip vakitlerinden ayirıp yazip çiziyor. Kışın sistemlerde yapılan detaylı haritalı tahminlerin sosyal medyada paylaşilmamasina ragmen ! Özellikle 9-10 sene geçirmiş birine güle güle giden gitsin diyip kestirip atmak ve banlamak kadar yanlış bir şey yoktur. Heleki bu kişi bölge sorumlusuysa o kadar insanların sorularına vakit ayırıp elinden geldiğince cevap verip emek harcamışken. O kadar emek var yani insan geri kazanmaya çalışır ne bileyim sadece empati yapmak gerekiyor. Neticede karşıdakinin bir gururu olduğunu unutmayalım, kimse burada çocuk degil o gurur incinip koptuktan sonra zaten ban kalksa ne olur kalkmasa ne olur. Herkes bazıları gibi 20 kere banlanip geri dönen bir karaktere sahip değildir. Son zamanlarda yapılan büyük yanlışlar olduğunu düsünüyorum eski üyelere. Herkes eleştiriye açık olmalı, karşıdaki özellikle eski bir üyeyse kim olursa olsun büyük yanlış yapıp küfür etmediği ve yapıcı olduğu sürece güle güle giden gitsin denmez tam tersi geri kazanmaya çalışılır. Bu resmen argoda tırnak içinde " hadi uza git buradan seninle uğraşamam artık demekten bir farkı yoktur " Herkesin belli başlı kırmızı çizgileri oturmuş bir karakteri vardir. Neyse herkesin hakkında hayırlısı ama bu üslup doğru değil. Hayırlı hafta sonları diliyorum.

    Açıklamada Türkiye Futbol federasyonu etiketi var o yüzden böyle bir açıklama gelmiş çokta şaşırmamak lazım. Saat 23:00'a maç ertelensin diyen bir zihniyetten bahsediyoruz. Böyle bir açıklama yapın demiş özetle.

    Rezil kepaze olduk. Sen madara olursan adamlar tabikide dalga geçer. Ülkemizde oynanacak maçı sırf az bir miktar para için onurlarımızı yerler altına alarak oraya taşırsan olacağı bu, anca yeteerr diyerek bağırmasını bilirler.

    “”Müdahale yoksa Icardi neden yere düştü hocam?”” sorunuzu biraz trajikomik buldum ligimizde her topçu maç başı 5-10 kez kendini yere attığı için benim açımdan bir manası yok maalesef.

    Yere yatan demişken dün Torreira acaba kaç kere kendini durduk yere attı ve bekledi. Yatmaya gelmiş mübarek iyide oyunu soğuttu hakkını teslim etmek gerekiyor, hakeminde işine geliyor zaten yorulmamak için.

    Öyle süper kupada kora kor bir maç izleriz umarım 🙏 .Fredli Fenerbahçe orta sahası çağ atlıyor 😎

    Eğer Fredin gelişiyle kazanırsak ve oyun şablonu bir anda değişirse İsmail Kartal ne işe yarıyor orada niye sabahlıyor derler adama yani.

    Gerçi ben öyle düşünüyorum lig başladığından beri oyuncuların bireysel performanslarıyla bu noktaya gelindi İsmail Kartalın ben hiç bir kritik maçda kritik katkısını göremedim. Gören varsa yazsın. Devre arasında Fred ayarına yakın bir oyuncu alınmalı bu adam illaki gene sakatlanabilir yada bir şey olabilir belli olmaz. Kruniçde bu tarzda bir oyuncu değil eğer alacaklarsa detaylar belli olmadı ama. Bir adamın eksikliği sonucu sen maç kazanamıyorsanki bu bir değil 2 değil kaç oldu olası şampiyonluk bu kaliteli kadroyla bile kaçar. Çürükler var tabi onların acil gitmesi gerekiyorda görücez. Dünkü maç çok canımı sıktı benim kendi sahanda beraberliğe oynamak kapanmak nedir. O maçı izlemeye giden binlerce taraftara ihanet resmen.

    Icardı’nın neden itiraz etmediği belli olmuş.Bu açıdan bakınca pozisyon penaltı değil.Açıdan açıya farklılık gösteriyor.

    Galatasaray sosyal medya hesabı ve başkanlarına göre sol kroşe yemişti oysaki. Bu görüntüye göre hiç bir şey yok. Olan oldu gerçi bunlar gereksiz boş şeyler çünkü ortada rezil bir oyun var 2 taraf içinde.

    Sızma yapan rrrrussssbbbboooo çocuklarından 2 tanesini sağ ele geçirmişiz. Videoyu izledim. Ciğerim bir nebze soğudu.

    Kendimizi bunlarla avutmamalıyız. Sorunu kaynağında aramak gerek, ilk sızma Kasım ayında yeni yerleşilen bir tepe konumu felan haritalı inceledim kötü yani çok riskli bir yer oraya ikmal yapmak hem zor hemde orayı kale gibi bir üs haline getirmek baya zaman alır buda kış mevsiminde neredeyse imkansız. Geniş bir alanda çadırlarla kum torbalarıyla felan olmaz o iş. O tepeye yazın konuşlanılmalıydı askerlerimiz Kasım ayında neden böyle bir hata yapılır tabi onuda yetkili komutanlara sormak gerekiyor. İkinci saldırı yapılan yer daha eski konuşlanılmış bir mevzi orayada artık kaç kişi geldi terroristler bilmiyorum ama 12 leş alındığına göre kaçanlarda olmuştur illa 15-20 arası geldiler anlaşılan sisli puslu ve karlı havalar tam onların sızma yapacakları zaman ona göre pençe harekatı bölgesindeki üslere çok sağlam korunma sağlanmalı kötü hava koşullarına göre tasarlanıp kale gibi olmalı oralar. Artık geçti ama en azından önümüzdeki yaz mevsimi bu açıdan önem taşıyor.

    Algıya gerek yok konudan soğumak isteyen bahane aramasın. Çok da tarafı olduğum bir konu değil geçmişi bilen bilir kaç defa komple kaldırmışlığımız var. Biz başkaları mağdur olmasın diye tekrar açtık.Yazdığınız ortada o zaman da söyledim hakem dövme olayı olmuş siz gelip oh olsun minvalinde şeyler yazıyorsunuz ben buna izin vermem bu kadar basit. Buyrun yazdığınız mesaj;

    “Sonra dayak yiyince acıyorsun gram acımam bunlara” demişsiniz.Bu yazdıklarınızla fredin pozisyon alakası nedir?

    6e015df442b4.jpg

    Algiyla ne alakası var konunun iceriginde fred yokmu şimdi ? Videoda ne var fred yerine x oyuncusundanmı bahsedilmis peki ? Bilerek yapıldığından bahsetmiştim orada başka yerleri öne atarak hakemin dayak olayina girmişsiniz, Benim hedefim hak yiyen zorbay gibi hakemlere olan tepkimdi. Çünkü haksızlık var ve para kazanıyorlar. Halil Umut melere yapılan saygısızlık ayrı onu desteklemiyoruz.

    Şöyle arada bir yaz Fatihim :hfyeni (29): :hfyeni (18):

    Derbide skora göre uğrarım gene :) Haftada 1-2 yazı futbol konusunda çok bile bana. Dün yazdığımız daha doğrusu Fredin pozisyonunu göstermek amaçlı paylaştığım video silinmiş neden onuda anlamadım oysaki bir gönderme yapmamıştım amacım tamamen pozisyonu ve oyuncunun temiz olduğunu göstermekdi. Böyle yaparak fenerli kardeslerimide konudan soğutuyorlar tüm konuda galatasaylı arkadaslarmı yazsın yani neyse.

    Eğer haksızsa kart çıkmayalım süper kupa maçına bir gram üzülrsem şere*izim bıktım artık bu ülkenin futbolundan yeter ya

    Daha önce itirazlar neticesinde iptal edilmiş kırmızılar var. Burada iş yönetime düşüyor. Ali Koç öyle izmirliler felan boş işlerle uğraşacağına asıl ne var ne yok tüm kozları kullanarak bunun üstüne giderek o kartı iptal ettirteceksin. Adam küfür felan etmemiş kasıtlı bir kart. O zaman anca azda olsa gözümüze girer Ali Koç zaten benim gözümde başkanlığa dair bir vasıfı yokda en azından gider ayak işe yaramış olur.

    Ismail kartalin oyunu okuyamamasi ve rezilligi devam ediyor. Aciklama yapiyor Dijiku 60 dakika oynayabilirim demiş sakatliktan yeni döndügü için, adami 84de cikariyor adelede sıkışma olmuş. Cengizi oyuna sokuyor halen daha hazir degil, King tarzi oyunculari alacagina yaptigi degisiklikler bana çok saçma geliyor birde her maç 75 dakika bekliyor. Bu hocayla sampiyonluk zor. Hakem oyunu çok durdurdu pozisyonlari kesti kötüydü yani genel olarak.

    Yigit61 ColdCenk zamkolik erdi icenow123  Fatihaltinay55 hakan3434 ExcuseMe


    Kıymetli kardeşlerim dostlarım ,

    Sizler bu forumun değerli üyelerisiniz , forumda sizi tekrar görmek beni çok mutlu edecek , en kısa sürede bekliyorum sizi

    Öncelikle şunu belirteyim ben forumu bırakmadım öyle bir şeyde yazmadım zaten sadece havalara ara verdim uzun bir süre. Real hayatta bir çok şeyi aksattık hem havalar hemde gereksiz sanal ortam tartışmaları yüzünden. İşime ve farklı özel durumlara daha çok yoğunlaşma zamanı. Havalardan uzak kalacağım içinde görevimi kendi isteğimle bırakmak istedim zaten ben kendi çapımda uzun vadeye yöneldiğim ve analizler yaptığım için uzun zamandır kısa vadeyi bir türlü sevememiştim. Arada futbol konusuna yazarım işte maçlarda malum Fener kırmızı çizgimizdir :) Herkese bol aksiyonlu model takipleri. Emir sorulan soruları cevaplar zaten kendisi artık aktif. Özelden havalarla ilgili sorularda sorulmazsa makbule geçer zaten fazla giremiyorum, teşekkürler.

    Noa bak kaymak gibi Ao ise aynı denklemde Mjo fazı enfes buna rağmen Modeller rezalet ya bir denklem eşitsizliği var yada Modeller bir an da büyük bombayı 💣 sistemi patlatacak gibi gibi duruyor.

    Olası 6 ve 7. Faz etkilerini suanda modellerde ararsan bulamazsin. 2. Hafta sonrasini bulacak ne olacaginida ozaman göreceğiz.