Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
    • Offizieller Beitrag

    Hava Forum yön veriyor meteorolojiye maşallah


    İnsanlar hava durumu için MGM'ye bakıyor. Mesela bir hava durumu aplikasyonu yapıp insanlar Hava Forum'un derecelerine baksa olmaz mı hocam? Çünkü görülen o ki insanlar MGM'den sonra en çok Hava Forum'u kaale alıyor. Bu sayede insanlar hava durumuna bakarken ilk Hava Forum'u tercih etmiş olur. Tabi bu işle ilgilenecek de insan gerekir bu biraz sorun teşkil ediyor. Aytac  Samet

    Mobil App projemiz var fakat tüm il/ilçe manuel güncellememiz maalesef mümkün değil. Api kaynak kullansak Iphone gibi ancak olur o da tahminler bize ait olmaz. Dusunuyoruz bakalim. Şu an açık ara en çok takip edilen meteoroloji platformuyuz. Hep birlikte büyüdük... Yazın daha saglıklı dusunuruz hep birlikte :)

  • İyi geceler herkese, gece yarısı güncellemesi için nöbette olacağım :')

    Merhabalar, ben Yiğit. Bugün 19 yaşındayım ve uzun zamandır hava olaylarına merak saran birisiyim. Şu an Beykent Üniversitende İktisat 2. sınıf Türkçe bölümü okumaktayım. Bu forumda amacım özellikle kış mevsiminde güncel veriler hakkında amatör tahminlerde bulunmak kar hevesini diğer üyelerle yaşamaktır :)


    "Bütün ümidim gençliktedir." - Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk

    (1881-193∞)

    • Offizieller Beitrag

    beklet beklet beklet, sonunda sundular bakalım..

  • beklet beklet beklet, sonunda sundular bakalım..

    Hocam senatör Menendez'den şov bekliyorum kesin yine şovunu yapacak ama çoğunluk satışa onay verecektir. Onay verirlerse 4. nesil F-16lara 4.5 nesile entegrasyon sürecinde teknik personelimiz deneyimlerine deneyim katacaklar. Kongre aynı zamanda Skorsky S-70lerin üretim lisansını da verecek.

    • Offizieller Beitrag

    Hocam senatör Menendez'den şov bekliyorum kesin yine şovunu yapacak ama çoğunluk satışa onay verecektir. Onay verirlerse 4. nesil F-16lara 4.5 nesile entegrasyon sürecinde teknik personelimiz deneyimlerine deneyim katacaklar. Kongre aynı zamanda Skorsky S-70lerin üretim lisansını da verecek.

    O Menendez'e bir kim vurduya gitti suikastı lazım keriz herif:) f-16 konusunda eğitimli ve çok tecrübeli bir ekip var dediğiniz gibi dahada üst seviyeye çıkacaklar hemde hazırlanan MMU içinde güzel tecrübeler ortaya çıkıp o projede de kullanılacaktır bu tecrübeler..

  • O Menendez'e bir kim vurduya gitti suikastı lazım keriz herif:) f-16 konusunda eğitimli ve çok tecrübeli bir ekip var dediğiniz gibi dahada üst seviyeye çıkacaklar hemde hazırlanan MMU içinde güzel tecrübeler ortaya çıkıp o projede de kullanılacaktır bu tecrübeler..

    Yunanın oyuncağı hocam :D2 kongrede menendez gibi düşünmeyen Türkiye'nin F-35 projesinden çıkarılmasının yanlış olduğunu projeyi çok geriye atacağını defalarca dile getiren senatörler bir şekilde susturuluyor basında sözlerine yer verilmiyor bile . Konuştukları senatoda kalıyor sadece. Bu senatörler niye adım atmıyorlar meydanı bu hıyara bırakıyorlar anlamıyorum

    • Offizieller Beitrag

    Havaforumun değerli üyeleri;


    Adını anmak istemediğimiz sürekli biz anmasakta bizi ağzına dolayan, karsızlıkta yanlış tahminde bizim üzerimizden prim yapmaya çalışan bu forumdan kendi isteğiyle ayrıldığını söyleyen ama herkesin bildiği üzere bu forumdan atılan şahsı muhterem, attığı rezil rüsva iletilerine bir yenisini daha ekledi dün. Biz havaforum olarak kurumsallaşma yolunda ilerleyen bir oluşumuz ve bu tarz durumlarda cevap hakkımız olmasına rağmen defalarca sessiz kaldık. Ancak biz sessiz kaldıkça karşı tarafın susacağını kendi yoluna gideceğini düşünürken böyle olmadığını görüyoruz.


    Rahmetli Hakan abimizi bile diline dolayacak kadar insani duygularını yitirmiş , gündemi olmadığında tıkanıp bize saldırarak gündem değiştirme çalışan bu arkadaşı siz forum üyelerine havale ediyor ve attığı twit sebebiyle hem twitini hemde şahsın profilini şikayete davet ediyoruz


    7e334bb791a034f1ce0cace0.png


    Havaforum Yönetimi

  • Bundan sonra Atmosfer üzerinden prim kasmaya ,ekranlardan mangiz yapmaya çalışan sahte uzman tipleri Üfürükçü Meczup olarak analım

    Lütfen bu böyle yerleşsin

    İsim falan vermiyoruz

    Gayet usturupluca kendi aramızda yazıyoruz

    Kim Üstüne alınırsa da zaten kabul etmiş olur

    Üfürükçü Meczup ünvanı hayırlı uğurlu olsun 😀

    • Offizieller Beitrag

    Değerli üyelerimiz ilgili tweeti ve profili hem hakaret,tacizden hem de terörden sikayet ederseniz bu isimsize en güzel cevap olacaktır. Bu kişi rahmetli olmuş büyüğümüze bile dil uzatacak kadar gözü dönmüş bir mahlukattir. Lütfen bu kişiyi ve tweetini raporlayalim. Teşekkürler.

  • Daha büyük skandal da varmış

    Yok daha neler dedim

    Ölümüyle bile dalga geçtiği , gözü açık gitti diyerek alçakça saldırdığı merhum Hakan abimiz üzerinden A. Butler isimli meteoroloji uzmanına twit yazmış

    Yani Hakan abinin Butler ile olan diyaloğunu kullanmaya ,bu konu üzerinden kadınla muhabbet kurmaya kalkışmış

    Şizofreni , yüzsüzlük ne diyelim buna ???

    867c95e4c7c25cb.jpg


    Ve Amy hanım adam yerine koyup cevap BİLE vermemiş çünkü yaptığı şey saçmalık , bu da ona dert olsun