Kısa vade düzelir umarım hala kafalar fişek modellerin valla sabır taşı olmak lazım bazen.

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
- SnowLife55
- Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Kısa vade düzelir umarım hala kafalar fişek modellerin valla sabır taşı olmak lazım bazen.
Ben ilk Sibirya atağını 7 Şubat'ta bekliyorum
-
gfs in dün öğle güncellemesi iyiydi ya değişmeden öyle gelse olmazmıydı
-
Kocadağ son durum kar sınırı 700-800 metrelere inmiş gibi diğer dağlara da bakınca.
-
Arkadaşlar astroloji ve gökyüzü yalan söylemez
Şubat ayı sel/soğuk ayı inşallah ülkemiz güzel yağışlar alarak kuraklığın önüne geçecek
17 Ocakta yazmışım, astrolojiye biraz daha dikkatli gözlerle bakmak gerek
-
Bu modeller haftada bir güncellense hepimizin akıl sağlığı için iyi olacak. Ecm bu kadar kısa vadede güneydeki yağışları kırpmış. Geçen seneden beri çok başarısız bana göre.
-
öncelikle herkese günaydın güzel mutlu bir hafta olması dileğimle sabah güncellemeleri yine dün akşama göre tepe takla GFS bu işin peşini bırakmayacak gibi bölgemiz adına ECMF de batı ısrarı sevdasından aşkından pek ayrılmaya kararlı değil soğuklar üzerimizde kafkas riski var de yok değil ama şu süreçte modellerin bu kadar taklacı olması umut verici belli ki yaşayıp göreceğiz kim haklı kim haksız arkaya yaslanıp üstadların yorumlarını atmosferi takip etmeye devam sonunu düşünen kahraman olamaz
-
Modellerin bu kadar dağınık olması, sistemin her an her şekilde değişeceğini gösteriyor.
-
yarın ve çarşamba günleri nasipse ilk örtüyü alıyoruz.
-
-
Yarın bölgenin tamamında yağışlar kuvvetli olacak. Favorim tabi ki Kaçkarlar, Orta Karadeniz'de ise her zamanki gibi Samsun-Ordu sınırı yüksek kesimlerinde 40-50 cm ve üzeri kar beklemekteyim.
Kar örtüsünün ortalama 400 metrelere kadar inmesini bekliyorum. Ancak sistemin sonlarına doğru yani çarşamba akşamı ve perşembe gecesi Orta Karadeniz kıyılarında kky görülebilir. Cephenşn ardından birkaç saatliğine dey-dek kütleleri de görülecek vurduğu yerde graupel sağanaklara sebep olarak kısa süreli beyazlama bile görebileceğimizi umut ediyorum.
-
Bu aksam Tekkeköy tarafı soğuk olur demi samsunlu hocalarım.
-
Bu aksam Tekkeköy tarafı soğuk olur demi samsunlu hocalarım.
Sercan bırak Tekkeköy'ü akşam Samsun lider
-
Sercan bırak Tekkeköy'ü akşam Samsun lider
Hocam maça gidiyoruz ztn Allah'ın izniyle lider olucaz😃
-
Hocam maça gidiyoruz ztn Allah'ın izniyle lider olucaz😃
İnşallah kardeşim komşumuzun yanındayız
-
Anlık Tokatta KKY VAR
-
gfs düzeltmiş
-
Son duruma göre ufak çaplı bir bölge değerlendirmesi yapabilir mi hocalarımız
-
Son duruma göre ufak çaplı bir bölge değerlendirmesi yapabilir mi hocalarımız
şuan erken bence kar konusunda
-
Uzun soluklu soğuk tarafa geçiyoruz. Bu dönemde sahiller kar görecektir. Sabırla beklemedeyiz.