Fethiye 60 kg ulaştı öğleden beri turuncu vuruyor inanılmaz

İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
March 6, 2022 at 3:30 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Fethiye 60 kg ulaştı öğleden beri turuncu vuruyor inanılmaz
Muğla adına yıldızı Ortaca ve Fethiye oldu.
Ortaca tam tamına 142kg ulaştı.
-
Sistemin fosu İzmir oldu yazıklar olsun Ege denizii ne. Ne işe yarıyorsun vallaha bıkkınlık geldi ya radarda ki kütle büyüyeceğine Ege denizinde eriyor.Bu saatten sonra yağış çok zor zaten uygulamalarda da yağış kalktı gfs haklı çıktı.Psikolojimiz bozuldu ya kar yağacak diye rezil olurken insanlara şimdi yağmurda da rezil olduk.
-
Manisa'da güzel yağış var.
-
2 gün önce güncellenen veriler çok can sıkıcı. Aralık ve Ocak ayı istediğimiz gibi gitmeyebilir.
-
Hava çileşiyor;
-
Daha aynı gündeki yağışları bilemeyen modellere bu kadar uzun vadede güvenemiyorum artık, anı yaşayıp göreceğiz.
-
1 mm yağış alamadık hadi bizi bırak baraj bölgesi de aynı valla yeter artık bıktım şu beceriksiz aciz modellerden bu kadar yanılma olmaz bir değil iki değil sürekli aynı şey olmaya başladı çok can sıkıcı çok Allah yardimcimiz olsun
-
1 mm yağış alamadık hadi bizi bırak baraj bölgesi de aynı valla yeter artık bıktım şu beceriksiz aciz modellerden bu kadar yanılma olmaz bir değil iki değil sürekli aynı şey olmaya başladı çok can sıkıcı çok Allah yardimcimiz olsun
Imzamı atarım altına bu yazının
-
Sadece tek bir modelde değil bütün modeller aynı anda patladı bugün
-
MGM de patladı, çok kuvvetli yağış öngörmüştü sarı uyarı bile verdi ama olmadı.
-
Mert kardeşim Wrf takip et, hayal kırıklığı yaşamazsın.
-
Sadece tek bir modelde değil bütün modeller aynı anda patladı bugün
wrf hariç, kralın hakkını verelim
-
Mert kardeşim Wrf takip et, hayal kırıklığı yaşamazsın.
Hocam wrf cumartesi İzmire ne kadar yağış veriyor atma şansın varmı
-
Bakınız anlık radar ve Wrf in tsi 21 de öngördüğü yağış. Gerçekten takdir edilesi.
-
Hiç yağış vermeseler abi yağmıyor diyip gececeğiz sonraki sisteme son 72h çöp etse onada eyvallahım yahu yağış veriyorsun diretiyorsun günü geliyor yağmıyor vallahi bu teknoloji seviyesinde bu modellerin acizliğine acıyorum.
-
Değiştirelim bakalım profil resmimizi...
-
Hocam wrf cumartesi İzmire ne kadar yağış veriyor atma şansın varmı
Tsi için +3 saat ekleyin.
-
Evet HavaHG 'nin dediği gibi oldu maalesef
-
Manisa'da yağış geçişleri devam ediyor.
-