- Official Post
İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Yurdun Kuzeybatısında Kuvvetli Rüzgar ve Fırtınaya Dikkat!
Beklenen Hadise
Fırtına
Beklendiği Yer
16.04.2024 (Salı) akşam saatlerinden 17.04.2024 (Çarşamba) akşam saatlerine kadar rüzgarın güney ve batı yönlerden; Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir'in batı ilçeleri ile İzmir'in kuzey kesimlerinde kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
-
Biz bırak tropikal iklime geçmeyi, çöl iklimine geçmişiz haberimiz yok. Kaç yıldır üst üste bereketsiz ve kuraklı yıllar gerçekleşti. Buna bu sene de dahil. Bu işin sonu hiç iyiye varmayacak kötü oldu.
üstadım yıllardır yazdım bu forum da takip ediyorum, belki bişeylerin farkında oluruz ders cıkarırız diye yeni mi farkına vardınız, önümüzdek iklim şartları bize ekolojik olarak hakkını alacak oraj filan sağnak yağış gibi gelecek Günaydın ...
-
Çöller ülkesi o Arap cenneti dubai umarım Anadolu felaketi olarak bize gelmez...
-
Selam Arkadaşlar Tünaydın
-
Cumartesi sabah gerçekten kayda değer ve ciddi yağış var sorun yaratacak boyutta
-
Cumartesi sabah gerçekten kayda değer ve ciddi yağış var sorun yaratacak boyutta
üstad, kuruduk yağmursuzluktan....umarım yoğun yağış gelir.
-
en çokta polenlerin gitmesine sevineceğim
-
polenleri götürecek kadar yağış var çok şükür
-
umarım hüsran bi yagış almayız. izmir bu belli olmaz umudum o kadar tükendiki bu kış.... Şöyle şakır şakır yagsin araliksiz doyalim yagmura
-
-
-
-
Marmara ve Ege'de Beklenen Kuvvetli Yağışlara Dikkat!
Beklenen Hadise
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
Bu gece saatlerinden itibaren; Marmara ile Kıyı ve Güney Ege'de beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli yer yer çok kuvvetli (30-70kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve kıyı kesimlerde oluşabilecek hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Başlama-Bitiş Zamanı
19.04.2024 23.00-20.04.2024 23.50
-
Meteoroloji, günlük tahminine de Bu gece 00.00 ile yarın sabah 06.00 saatleri arasında Kıyı Ege için Su Hortumları ikonlarını eklemiş.
-
Hazır mıyız
-
Hazırız Bekliyoruz
-
Hava çok serin insan pek aksiyon olmaz diyor ama tabi koşullar yeterli gözüküyor hazırız 🧨
-
-
hadi ama başlasın artık
-