Merkez hazırlan merkezz
İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Şu kütle yapışıp kalsa da mutlu olsa insanlar ,be güzel olur..
-
Sağlam graupel yağdı
-
yarın akşam da yağış var mi belki kky yağabilir
-
Yönü bura ama gelmeyecek bence
-
-
Çok sağlam 5 dk graupel yağdı şuan kütle geçti hava açtı.
-
Sıcaklıklar çok yüksek malesef
-
Sıcaklıklar çok yüksek malesef
Nem çok düşük graupel yapar dew point - 2 civarı merkezde
-
Baya iyiydi graupel, süpriz oldu, yağış son ana kadar değişiyor işte, salı günü de buna benzer birşey olacağını ve bu sefer saf kar göreceğimizi düşünüyorum.
-
-
Kütle gelinceye kadar eridi ama 3-5 dakika kar savurdu
-
Evka 4 ün üstüne eğirderede kar başlamış
-
Modeller arasında ciddi farklar sürüyor bu yüzden net bir yorum yapmak güç templer çok düzensiz,GFS’ye göre Soma civarında hafif örtü 1/5cm yapacak yağışlar mümkün ilçe merkezindede GFS’ye göre kar olarak görülür temp kusursuz 70km/h poyrazıda hesaba katarsak bu kütleler İzmir merkeze kadar zaman zaman inecekdir.Yine bozdağ çevreleri ( yüksek kesimler) gün boyu kar alabilir 5–15cm örtüler ihtimal dahilinde keyif amaçlı takip edilebilir.Kütleler konvektif olduğu için bol bol graupel’de görülecekdir.
-
Arkadaşlar şu anda dışarda buz gibi poyraz esiyor. Maalesef bizim bölgemizde poyraz = kuru soğuk inşallah birşeyler yağar ama yarın ama bu gece çünkü böyle poyrazı görünce ben inanamıyorum kar yağacağına 😅
-
nao güzel notrde
-
bergamadan yağış geliyor erimezse merkeze gelir mi
-
Yukarıdan kütle geliyor pergamon hocanın dediği gibi güç kaybetmeden gelirse havada görebiliriz sıcaklığın durumuna göre, şuan 6 derecedeyiz.
-
Kütleler İzmir'e varamadan eriyorlar
-
yıllardır diyorum, o yunt dağlarının rakımını 300-500'e düşene kadar törpüleyin her sene marmaradan dek alırız.
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!