Ab var da soğuk nerde usta
En çok ne üzüyor biliyor musunuz, kar almamamız değil zaten 7 yıldır alamıyoruz. En çok bu kadar yaklaşıp yaklaşıp son anda kaçması üzüyor yoksa hiç vermese üzülmiycem
Ab var da soğuk nerde usta
En çok ne üzüyor biliyor musunuz, kar almamamız değil zaten 7 yıldır alamıyoruz. En çok bu kadar yaklaşıp yaklaşıp son anda kaçması üzüyor yoksa hiç vermese üzülmiycem
Ağlamıyorum gözüme sıcak kaçtı
daha 40 takla atar dert etmeyin
Bu dün akşamın çıktısı.
Bu şimdiki güncellemenin. Tamam denemeler yapıyor olabilir. Değişime açık mı bence ihtimal zayıf ama yok diyemeyiz. Fakat bir günde seni ne bu kadar değiştiriyor bunu ben anlamıyorum işte.
dış modellerin oyunları bunlar!!!
daha 40 takla atar dert etmeyin
40. Taklayı tam bu akşam attı 😂
Bir gün bile değil akşam verdi sabah bozdu
Bu akşam kötü çıkacağını belli etti zaten 06z de ben 21 sistemini bu akşam itibariyle kapattım 25 i sonrası gözüm enerjim 🙏👍
Keşke 1 günde bozsaydı bunun açıklaması bile yok akşam verip sabahı bozdu.Ama bu sistemi ben hala tam çözdüklerini düşünmüyorum modellerin değişim olasılığı iyi veya kötü çok yüksek akşam verip sabah alan modeller için vade çok uzun geliyor bana.
Ecm kardeş
Rüyalarıma giriyor artık bu tablo her sistem öncesi görmekten bıktım 😀
Atlantikteki ab leri çözemiyor gfs ondan daha başarılı bu yönde mesela ecmwf iskandinavya da ab öngörmüyordu ve azor tam istediğimiz hareketi yapıyordu bu yüzden de sistem iniyordu ama o da artık ordaki parazitleri yeni görmeye başladı bakalım değişim olabilir daha.
Bu akşam kötü çıkacağını belli etti zaten 06z de ben 21 sistemini bu akşam itibariyle kapattım 25 i sonrası gözüm enerjim 🙏👍
Hocam biraz öncede yazmıştınız 06z ile 12z farkı ne?
Hocam biraz öncede yazmıştınız 06z ile 12z farkı ne?
Aslında fark tamamen İzlanda baskısı İzlanda kıta icinde bu kadar cirit attığı sürece modeller böyle çok fazla değişecektir
Ecmwf izlanda siklonlarıni çözemedi aslında bozacağı çok belliydi bu sene gfs yi baz alın derim