Yanlış hatırlamıyorsam biri Manisa yağış alıyorsa İzmir de alır demişti MGM yarın Manisa'ya kar ikonu koymuş inşallah bizde havada da olsa görürüz

İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
March 6, 2022 at 3:30 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bozdag bugün
-
Valla ben de aynısını dünüşüyordum, en azından havada da olsa görüyorlardır diye düşünüyordum. şimdi bakınca o da çoğu zaman yok.
İstanbuldaki kar yağışını özülüyorum valla.
Eski kışların çoğunda (2017 ve öncesi) vallahi hemen hemen her sene havada lapa lapa kar yağışı görüyorduk, yüksek mahalleler güzel örtü çekiyordu ne olduysa 2017'den sonra oldu bizim bölgede. Orta Akdeniz ve Balkanlar doğru düzgün çalışmadı. Karşı kıyılarımız efsaneleri yaşarken biz havada bile göremeden kuru soğuklara kalmaya başladık. Aynı sıkıntı Trakya'da da yaşanıyor bizle birlikte. Değişecek elbet bu pattern de ama ne zaman Allah bilir.
-
hangisi işimize yarar
-
hangisi işimize yarar
Hiçbiri:(
-
Eski kışların çoğunda (2017 ve öncesi) vallahi hemen hemen her sene havada lapa lapa kar yağışı görüyorduk, yüksek mahalleler güzel örtü çekiyordu ne olduysa 2017'den sonra oldu bizim bölgede. Orta Akdeniz ve Balkanlar doğru düzgün çalışmadı. Karşı kıyılarımız efsaneleri yaşarken biz havada bile göremeden kuru soğuklara kalmaya başladık. Aynı sıkıntı Trakya'da da yaşanıyor bizle birlikte. Değişecek elbet bu pattern de ama ne zaman Allah bilir.
2017'de ne oldu biliyor musun? Ben model takip etmeye başladım.
-
Aydin merkezde tüm gün bulutlar tepemizdeydi ama hava o kadar kuru ki bir damla yagis düşmedi. Sıcaklık sorunu da var tabi. Merkez adina yarın icin umudum yok ama gece ve sabaha karsi kütle gelirse belki
-
Yağış yokken hava soğuk oluyor yağış geliyor da ne oluyorsa oluyor sicaklik sıkıntısı yasiyoruz
-
izmir merkez uçuyor
-
Bugün istediğimiz gibi olmadı umudum gece ve yarın yağış kesti hava soğudu şaka gibisin İzmir bugün böyle olacaksa soğukta gelmesin cidden her yer kar bizde kapalı donuyoruz:(
-
-
-
-
Yarın öğlen
-
Samosun yüksekleri bembeyaz şuan yakındasın dokunamıyorum sana
-
Soma da karla karışık yağış basladi
-
Urla da yarın dek olur mu
-
-
Evet kar taneleri görülüyor sokak lambasından ama çok ufaklar etkili bir yağış yok.
-
Ülkede Manisa , İzmir ve Aydın harici her yerde kar var
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!