Radar boşaldı yağış devam edecek mi acaba ?
Posts by kalelihasan
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Devlet Meteoroloji İşleri sayfasına gir son durumlara tıkla son durumlarda son gözlemler var son Gözlerin En üstten tıkladığında Türkiye haritası açılıyor Onların üstüne il bazında tıkladığında ilçeleri de görebilirsin
Onu biliyorum kardeşim o değil tüm il ve ilçeleri gösteriyordu meteoroloji istasyonu olan heryeri gösteriyordu
-
Arkadaşlar harita üzerinden güncel sıcaklık ve yağış gösteren bir yer vardı. Linkini atacak olan varmı acaba
-
Arkadaşlar harita üzerinden güncel sıcaklıklara nasıl bakıyorduk
-
Slm arkadaşlar güncel sıcaklıkları ve toplam yağışı harita üzerinden gösteren bir görsel vardı onu nerden bulabilirim link olan varsa atabilirmi
-
Ecmf bişey veriyormu arkadaşlar
-
Slm arkadaşlar gfs güncellemesi ne oldu acaba bilen arkadaşlar yazabilirlermi
-
Çatalkaya radar sahası ne olur arkadaşlar çıkılırmı acaba yağarmı kar
-
gfs godzilla indiriyor 8 subatta
yine indirdi godzillayı 🤣
-
850 hpa 0 derece İzmir e değdiği an yağış kesiliyor,üzerine çıktımı yağış geliyor, düşüyor kesiliyor, insanı deli edecek türden, çok extrem şeyler olması lazım,yada belediye yamanlar tepesine kar makinası koyması lazım ki havada görelim bari kim bu tesisi vaat ederse oyum ona..
tespit gibi tespit 😀😀
-
geçmiş olsun hocam Allah şifa versin
-
slm arkadaşlar son veriler ışığında Kavacık kar görürmü acaba pazar günü için
-
mendereste oturuyorum her sene efemçukuruna kavacığq çıkar kar görürdüm bu sene oda yok malesef daha siftah yapamadık napalm hayırlısı olsun nasip diyip önümüze bakçaz Şubat'ta da bişey görmezsek kışı kapatırım kendi adıma
-
72 çok en fazla 48 diyelim biz ona
48 çok 24 diyelim geçen sene son 24 kala bozmuştu
-
yarın sabah kavacıkta kar olurmu acaba gitmeyi düşünüyorum
-
slm arkadaşlar free meteo gfs baz alıyor cumartesi ye bakın
-
yine aynı noktdayız 1.2 mm yağış veriyor oralara geldik oda olursa yok sıcaklık uygun olursa yok yağış kesilmezse yok soğuk erken girerse klasik İzmir malesef bakalım ne olcak yapçak bişey yok mevlam neyler neylerse güzel eyler diyip bekliyelim
-
adanan Menderes havaalanı civarı ve menderes taraflarında çok yoğun sis mevcut
-
-