Cumartesi pazar mümkün
Yoğun yağış görünüyor, umarım soğukla çakışır kar olarak düşer.
Cumartesi pazar mümkün
Yoğun yağış görünüyor, umarım soğukla çakışır kar olarak düşer.
Marmara’nın Doğusunda Kuvvetli Yağış Bekleniyor!
Sağanak Yağış
Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa ile kuzey ilçeleri ağırlıklı olarak İstanbul’da kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Yağışların zamanla 1000 m üzeri yüksek kesimlerde kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte SEL, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
08.12.2023 00.00-08.12.2023 18.00
Sabah
Öğle
Ortalama güzel temkine devam
Yigit61 ColdCenk zamkolik erdi icenow123 Fatihaltinay55 hakan3434 ExcuseMe
Kıymetli kardeşlerim dostlarım ,
Sizler bu forumun değerli üyelerisiniz , forumda sizi tekrar görmek beni çok mutlu edecek , en kısa sürede bekliyorum sizi
Öncelikle şunu belirteyim ben forumu bırakmadım öyle bir şeyde yazmadım zaten sadece havalara ara verdim uzun bir süre. Real hayatta bir çok şeyi aksattık hem havalar hemde gereksiz sanal ortam tartışmaları yüzünden. İşime ve farklı özel durumlara daha çok yoğunlaşma zamanı. Havalardan uzak kalacağım içinde görevimi kendi isteğimle bırakmak istedim zaten ben kendi çapımda uzun vadeye yöneldiğim ve analizler yaptığım için uzun zamandır kısa vadeyi bir türlü sevememiştim. Arada futbol konusuna yazarım işte maçlarda malum Fener kırmızı çizgimizdir Herkese bol aksiyonlu model takipleri. Emir sorulan soruları cevaplar zaten kendisi artık aktif. Özelden havalarla ilgili sorularda sorulmazsa makbule geçer zaten fazla giremiyorum, teşekkürler.
Bursa konumumda guzel yagis var aksama dogru basladi ve devam ediyor...
İzmit’te güzel bir yağmur başladı , usul usul yağıyor
Bu şekliyle beğenmedim pehhh kuru soğuk, batı Marmara izler.
Öncelikle şunu belirteyim ben forumu bırakmadım öyle bir şeyde yazmadım zaten sadece havalara ara verdim uzun bir süre. Real hayatta bir çok şeyi aksattık hem havalar hemde gereksiz sanal ortam tartışmaları yüzünden. İşime ve farklı özel durumlara daha çok yoğunlaşma zamanı. Havalardan uzak kalacağım içinde görevimi kendi isteğimle bırakmak istedim zaten ben kendi çapımda uzun vadeye yöneldiğim ve analizler yaptığım için uzun zamandır kısa vadeyi bir türlü sevememiştim. Arada futbol konusuna yazarım işte maçlarda malum Fener kırmızı çizgimizdir Herkese bol aksiyonlu model takipleri. Emir sorulan soruları cevaplar zaten kendisi artık aktif. Özelden havalarla ilgili sorularda sorulmazsa makbule geçer zaten fazla giremiyorum, teşekkürler.
Özletme kendini arayı fazla açma dayanamazsın zaten de orası ayrı konu 😀
Yaklaşık bir saat önce Nilüfer’den Susurluk’a geldim bu taraflarda yağış daha yoğun görüş mesafesi kısıtlı.Pusla birlikte tam kış havası hakim
Gfs gece gece napıyor öyle
Konumumda güzel bir yağış oluyor
Güncellemelere anca göz atabildim Ecmwf’de ki görüntü çoğumuza uymaz ne yağmur bırakır ne kar.Gfs’de ki tablo daha iyice hayır demem fakat daha iyisini de ararım.O da benim için yükseğin en azından Adriyatik-Yunan sınırında olması anlamına geliyor.Ama şu tablo Doğu Marmara için gayet iyi.
Güncellemenin devamında Güney Marmara içinde şartlar iyi hale geliyor Trakya harici bölge için iyi bir güncelleme olmuş.
Sıcaklık sınırda kalmazsa iyi görüntü gibi hocam. Ama gfs bu yarın 360 takla atar.
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!