Ayberk Abi sen hayırdır gece gece karlı şeyler atıyon ya ....
Kusura bakmayın hocam böyle anları "Ender gelişen Osasuna atakları" gibi gördüğüm için engel olamıyorum
Ayberk Abi sen hayırdır gece gece karlı şeyler atıyon ya ....
Kusura bakmayın hocam böyle anları "Ender gelişen Osasuna atakları" gibi gördüğüm için engel olamıyorum
Bursa'da olan arkadaşlar rakım kaç bulunduğunuz yerde??
260 ve sadece araba üstlerinde ince örtü var
Gebze / Kocaeli
Gosb
Bulunduğum yer 350 rakımlı kar sağanağı var. Mercimek tanesi kadar hızlı yağıyor yerlerde örtü oldu.
Rakım 330 sadece çatılarda örtü oldu. Bakalım sabaha farklı manzara ile karşılaşırız belki hadi inşallah
GabelBerg10 hocam atlamış arabaya geliyor dayanamadı
Burda kar hemen hemen kaldırım boyuna geldi
Gerçekten ilginç şeyler oluyor. Marmara genelinde saatlerdir fırtına var. İnegöl'de fırtına başlayalı 20 dakika oluyor. Galiba sistem yeni yeni geliyor çözemedim
GabelBerg10 hocam atlamış arabaya geliyor dayanamadı
Çıks organizeden eve gidiyorum. Gebzedeyim. Gelmeme gerek kalmadı yağıyor mübarek.
Bursa genelinde neden hiç birşey yok arkadaşlar bizim talih ters döndü galiba
Bulunduğum yerdeki yağış haritasını nereden görebilirim? En azından ilerleyen saatlerde neler olabilir onu görmek istiyorum
Direkt evimin dibinde istasyon sonuç budur
Çıks organizeden eve gidiyorum. Gebzedeyim.
Gelmeme gerek kalmadı yağıyor mübarek.
Ne mutlu hocam o zaman size
Bursa genelinde neden hiç birşey yok arkadaşlar bizim talih ters döndü galiba
Aslında bakarsan çoğu tahminci bursa geneline çok güzel yağış tahmini yaptılar. 3 günlük süreçte yaklaşık 50-60 cm örtü olabileceğini söylediler. Mesela dediğim gibi bulunduğum yerde rüzgar 20-25 dakika önce şiddetlenmeye başladı. İstanbul gündüzden beri uçuyor. Belki sistem bize gecikmeli gelecek. Belki de dek yağışlar sağlam vuracak
Bursa'da olan arkadaşlar rakım kaç bulunduğunuz yerde??
300 ve yerler de dahi birikim mevcut
GabelBerg10 meraklandırma beni çatlayacam valla nedir son durum
Burda kar hemen hemen kaldırım boyuna geldi
Komşu birazda benim kısmetim galba, burada ilk kışım
300 ve yerler de dahi birikim mevcut
330 ve sadece çatılarda ince örtü var 😏 neyse ki gece uzun ve önümüzde daha 2 gün var umarım güzel bir güne uyanırız
Kocaeli 210 rakım saatlerdir yoğun kky devam
Komşu birazda benim kısmetim galba, burada ilk kışım
![]()
Bereketli geldiniz hocam o zaman hoşgeldiniz