Bursalı arkadaşlar tepkilerinde haklı Bursa merkezde çiğ noktası halen artılı değerlerde.Bu da demek oluyor ki Balıkesir’den doğuya yeteri kadar soğuk akışı sağlanamadı.Bursa üzerinde modellerin çuvalladığı bir etken bir yağışın etkisi iki sıcaklığın yeteri kadar düşmeyişi.Moral bozarak devam etmenin bir anlamı yok sıfırdan başlarmışcasına takibe devam
Hocam çok güzel söylüyorsun da yıllardır hep sistemleri kusursuza yakın alırken bu denli çuvallama tuhafımıza gitti ister istemez
Konum bursa rakım 330 sıcaklık -4 rüzgar 2 saattir kuvvetli. Yağış zayıf. Çoğu yer tipiden koparken biz kuru kuruya rüzgarın sesini dinliyoruz. İnşallah sistem boş çıkmaz Allah'ın izniyle güzel yağışlar alırız çok ihtiyacımız var
Güzelim rüzgar yağışsız geçiyor. Yağışı yakalasak şimdiye 5-10 cm olmuştu. İnşallah bugünden itibaren birşeyler alırız yoksa durum oldukça kötüye gidiyor
Nedense ben dahil çoğu kişi sabırsız. Sanırım sebebi de her yerde çok güzel yağışlar görüyoruz bir an önce gelmesini istiyoruz. Sanki 1-2 saat içinde gelmezse hiç gelmeyecek diye düşünüyoruz. Umudu kaybetmemek lazım 🙃
Enes Güleç(17) hocamın paylaştığı haritalı tahmine göre ilerliyor aslında her şey ama böyle cılız yağıyor ya insan sabırsızlanıyor beni dek yağışı heyecanlandırıyor beni şu zamana kadar dek yağışlar hep tatmin etti
Sanırım dek yağışlar konusunda bölge olarak çoğu zaman şanslıyız. İnşallah tatmin edici yağışlara tez vakitte kavuşuruz çünkü çok ihtiyacımız var
Bursa'da yaşayan arkadaşlara sormak istiyorum ne zamandır rüzgar kuvvetli bulunduğunuz yerde? Bulunduğum yere sistem geç mi geliyor diye düşünmeye başladım. Çünkü rüzgarın hızı 1:03 itibariyle artmaya başladı 🤔
Bursa genelinde neden hiç birşey yok arkadaşlar bizim talih ters döndü galiba
Aslında bakarsan çoğu tahminci bursa geneline çok güzel yağış tahmini yaptılar. 3 günlük süreçte yaklaşık 50-60 cm örtü olabileceğini söylediler. Mesela dediğim gibi bulunduğum yerde rüzgar 20-25 dakika önce şiddetlenmeye başladı. İstanbul gündüzden beri uçuyor. Belki sistem bize gecikmeli gelecek. Belki de dek yağışlar sağlam vuracak
Gerçekten ilginç şeyler oluyor. Marmara genelinde saatlerdir fırtına var. İnegöl'de fırtına başlayalı 20 dakika oluyor. Galiba sistem yeni yeni geliyor çözemedim