Marmara Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Rabbim aile ve sevdiklerimiz ile birlikte bir sonraki kış mevsimine ulaşmayı nasip etsin

    Büyük keyif aldığımız bir mevsim oldu bu kış

    Önümüz artık bahar ve Ramazan ayı , sağlıkla geçireceğimiz dönem olsun

  • Boşver böyle olduğu daha iyi hocam. Çiftçi zaten zor durumda. Ondan sonra 20 liradan domates 30 liradan biber yiyoruz.

    Kesinlikle hocam herşey zamanında güzel. son yağışlarla mart ayını domatesin kilosunu 25 liradan kapatırız bide ay sonu çıkarsa nisanda sıkıntıya girer sebze konusunda. onlardan çok yeter da çok yaktık doğalgaz belini büküyor herkesin :)

  • Yaz gelsin kabulümde oraj konusunda kötü bir yaz olacağı için gelmesine hiç sevinemiyorum sıkıcı bir yaz mevsimi olursa sevmem ben. İllaha bol orajlı haraketli aksiyonlu bir yaz mevsimi olacak ki o mevsimi sevebileyim o yüzden özellikle ilkbaharı sevmiyorum. Orajı felan olmuyor gün boyu +20 +23 derecelerde geçiyor ardından gelen soğuk hava oraja sebep olamıyor yanii burada demek istediğim kış mevsimini severim yaz mevsimi hareketli geçtiği müddetçede gelsin isterim

  • ExcuseMe ne düşünüyorsun bol orajlı yaz mevsimi olur mu bu kadar soğuktan sonra. Yoksa hiç gelmesin daha iyi

    Gecikebilir. Havaların ısınması gerek biraz süre vermek lazım. Nisan ayının nasıl gideceği belli olsunda bakalım ama Temmuz'dan önce iyi orajlar göreceğimizi pek sanmıyorum. Nisan ayının komple çok sıcak geçeceğini düşünmüyorum belli olmaz ama güvendiğim bir model Mart ayında çok başarılı oldu ve yine başarılı olacağını düşünüyorum Nisan ayı için böyle gösteriyor.

    oq7che0.gif

  • Gecikebilir. Havaların ısınması gerek biraz süre vermek lazım. Nisan ayının nasıl gideceği belli olsunda bakalım ama Temmuz'dan önce iyi orajlar göreceğimizi pek sanmıyorum. Nisan ayının komple çok sıcak geçeceğini düşünmüyorum belli olmaz ama güvendiğim bir model Mart ayında çok başarılı oldu ve yine başarılı olacağını düşünüyorum Nisan ayı için böyle gösteriyor.

    oq7che0.gif

    Yağış bastırdığı zaman oraj içimi hüzünle karışık bir huzurla kaplıyor bilmiyorum bir tek bende mi oluyor. O an bir anda havanın kararması gök gürültüsü ve fırtınanın çok yaklaştığı hissi :)

  • Bu yılı özetlemek gerekirse Sakarya için

    Tulpar sistemi > çöp 2022 kışı bol bol kuru soğuk yediğimiz bir yıl oldu.

    Surekli sakaryadan resimler paylasildi burda ama bu seneye dair.ozellikle hendek maasallah sibirya gibiydi.

  • Bu yılı özetlemek gerekirse Sakarya için

    Tulpar sistemi > çöp 2022 kışı bol bol kuru soğuk yediğimiz bir yıl oldu.

    Hocam bence şükredin biz bu sene kuru soğuktan başka hiç bisey göremedik hiç bir sistemden faydalanamadık hemde 1 tanesinden bile bu kadar bereketli bir yılda 150 km yakınınızda kıyamet koparken her seferinde gece gündüz açık bi gök yüzünde ayaz yemek pek hoş olmuyor hele kar severler için

  • Surekli sakaryadan resimler paylasildi burda ama bu seneye dair.ozellikle hendek maasallah sibirya gibiydi.

    Merkez ve Serdivan öyle değildi hocam adam akıllı yarım saat 1 saat izleyeceğimiz yoğun kar olmadı hep 5-10 dakika yağdı 3-4 saat güneşlendik veya yıldız saydık aralarda hep hafif kar yağdı.