Kar şiddetini arttırıyor. :hfyeni (18):

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Valla memleket 3'e ayrıldı. Bir yerde tipi bir yerde normal kar bir yerde kar bile yok
DEK böyledir. Araçla yolda giderken bir km iki km ilerisini görürsün, bembeyaz DEK bulutunu. İçine düşersin. Sizinki de öyle hesap.
-
sakin beyler fragmanı izleyin film gece başlar daha iyi olacağını kar kalitesinden ve erime olmadığından yada daha az olduğunundan anlayın takın gözlükleri
-
Hafif kar başladı
-
Oh be başladı
-
sakin beyler fragmanı izleyin film gece başlar daha iyi olacağını kar kalitesinden ve erime olmadığından yada daha az olduğunundan anlayın takın gözlükleri
Bülent abi nöbet tutmaya değecek bir yağış olur mu? Ona göre 10 saat hayırlı nöbetler babayiğit diyen pala açıp sabaha kadar nöbet tutacam :hfyeni (18):
-
göz gözü görmüyor harika bi tipi var
-
Bu akşam hesapta olmayan bir yağış oldu. Hiç bir model hiç bir site bu yağışı göremedi. Adeta kütlemizi kendimiz ürettik. Asıl aksiyon yarın başlıyor ve üç gün aralıksız yoğun kar öncesi şuan Pirazizde 6 cm kar var. Pirazize özel kütle oldu :)--
-
-
Bülent abi nöbet tutmaya değecek bir yağış olur mu? Ona göre 10 saat hayırlı nöbetler babayiğit diyen pala açıp sabaha kadar nöbet tutacam :hfyeni (18):
Keremim bu arada çok iyi yağış var şuan haaa.
-
Hocam, konum çok belli oluyor. Keşke atmasaydınız. Şahsi fikrimdir, lütfen yanlış anlamayınız.
-
Ordu sahil yağış lapa lapaya döndü graupel durdu
-
Hocam, konum çok belli oluyor. Keşke atmasaydınız. Şahsi fikrimdir, lütfen yanlış anlamayınız.
Kar topu mu atacaklar sıkıntı yok
-
Ordu sahil yağış lapa lapaya döndü graupel durdu
Hocam foto atar mısınız
-
Fena yağış var... Bembeyaz olduk /scatisma2::341
-
Kar topu mu atacaklar sıkıntı yok
Karşı balkona bak el sallayacam şimdi
-
Trabzon dik duruşunu bozmadan aynen boşluğa devam kütleler asla giremiyor bu gece de boş geçecek gibi hayırlısı
-
kerem harika yağmıyo mu
-
Ben şahincili mezarlığındayım kardan eser yok foto atabilir misin hocam
yukarıda attım
-
böyle kar yağışı görmedim 5 dk da 5 cm
-