İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
- Samet
- Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Başakşehir'i toplam 45-50 dakikada ihya eden iki baba kütleden hatıralar
Kaldırımlarda 4-5 cm, çimenlerde ise 10 cm örtü var.
forum.havaforum.com/attachment/156417/
-
Ağlı da fena tipi sabaha kadar 60-70 i devirir. Müthiş yağıyor . Kamerradan izleyin derim
-
1-4 nisan senide takipteyiz olacak bu iş rk23_kgigf-123
Varsın bu sistemin adıda balkanlardan gelen kar yağış olsun çok mu iddaalı oldu
-
Ağlı da fena tipi sabaha kadar 60-70 i devirir. Müthiş yağıyor . Kamerradan izleyin derim
Deniz Etikan on Twitter“AKP'li Abdurrahman Büyükkörükçü 15 Temmuz'da Erdoğan'ın Cebrail tarafından korunduğunu söylüyor. Kendisinin diğer AKP'liler gibi Fetullahla boy boy fotoları…twitter.comHemen link atayım gözümüz gönlümüz şenlensin
Hem pencereden hem de burdan
-
gfs 1 nisan şakası yapıyo heralde
yalnız güneyde pini çekilmiş bomba gibi avripaya kaysa da sistem bize gelse 😆
-
Deniz Etikan on Twitter“AKP'li Abdurrahman Büyükkörükçü 15 Temmuz'da Erdoğan'ın Cebrail tarafından korunduğunu söylüyor. Kendisinin diğer AKP'liler gibi Fetullahla boy boy fotoları…twitter.com -
Ya afrika atağı ya sibirya hadi sibirya devir aslanım şunu 💪
-
Nisana gircez hala sistem kovalıyoz sen nesin 2022 😍 sezonu kapatmayın derim ne olcağı belli olmuyo 😅
-
Kütle bir gelemedi.MGM bozuk değilmiş. :D2 :D2
-
dünden beri 1 kütle inmiyodu 00:00-1 civarı sarı kütle bi vurdu 7-8 cm devirdik
-
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
-
dünden beri 1 kütle inmiyodu 00:00-1 civarı sarı kütle bi vurdu 7-8 cm devirdik
Hocam bende 1 saattir şunları bekliyorum.Size 7-8 cm bırakan mı daha büyük yoksa bu mu ?
-
Kütle giriş yaptı beykoz sarıyer tarafından
Uyamak yok hocam çayı tazeledim mum ışında şuan keyifler yerinde varsın gelsin :gun_bandana:
-
Kütlenin girişinde çektim fotoğrafı.Bir de çıkışında çekerim.Farkı görürüz.
-
Hocam bende 1 saattir şunları bekliyorum.Size 7-8 cm bırakan mı daha büyük yoksa bu mu ?
Bendeki kütle sarı-turuncu ve uzun geniş bi bantı bendeki kütle daha büyükdü hocam bazı yerlwrde 10 cm i geçik devirmişler bende sarı geldi halde o kadar anca oldu turuncu uçurmuştur gökgürültüsü eşliğinde 😍
-
Bendeki kütle sarı-turuncu ve uzun geniş bi bantı bendeki kütle daha büyükdü hocam bazı yerlwrde 10 cm i geçik devirmişler bende sarı geldi halde o kadar anca oldu turuncu uçurmuştur gökgürültüsü eşliğinde 😍
Hocam hiç gök gürültüsü duyamadım bu sistemde.Dün şimşek kör etti onu unutmamak lazım. :D2
-
Çok güzel bir gece oluyor gerçekten. SON DEM! uzays3271653126
-
Çok güzel bir gece oluyor gerçekten. SON DEM! uzays3271653126
Kütle girişini çekip attım buraya Bir de çıkışını atacağım.Saat kaç olursa olsun.
-
Bu kütle de üzerime doğru geliyor gibi, inşallah sıyırmaz :hfyeni (18):