Bu ne Güzel bir Tablo böyle
Posts by Fxbox
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Veda veda veda hiç sevmiyorum (Ayıcık bombo) seni çok özleyeceğiz mart 20 si diyoruz ama nafile sanki erken vedalar
-
3.gün çok şükür dk kaldı
-
7-17 Mart arası bir şey yok gibi herhangi bir hareketlilik gözükmüyor ama bizim için son şans 16-30 mart arası.
Hocam 16 mart sonrası tabiat bize yine finalını yapacaktır çok erken ama Nisan da kolay geçmeyeceğini düşünüyorum
-
-
Sayın valim beykozun durumu ekte paylaşıyorum
-
Beykoz olarak bugün fazlasıyla mutlu olduk şükür ediyoruz ve devam ediyoruz çok güzel kütleler bize yapıştı diğer bölgelerde artık kısmet beykozlular oldua mutlu çarşambanın tekrarı gibi oldu kapanış
-
Evet sessiz ve sakince kimseye zarar vermeden güzel beyazlığını bırakmış son bir rotüş yaparcasına beykoz 5 cm dün geceden sabaha aldı
-
BEYKOZ KARLITEPE HAVA VE ATMOSFER OLAYLARI ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ
Ölçüm ; 22.02.2025 /// 35 cm kayıtlara geçmiştir.
Ölçüm : 23 .02.2025 /// 40 cm kayıtlara geçmiştir .
-
Mart her zaman üzerine düşeni yapar 2 yıl önce 3 tane sistem ile kayıtlarımız taze bu yılda 8 inden sonra bir hareket olacaktır inşallah syg
-
BEYKOZ KARLITEPE HAVA VE ATMOSFER OLAYLARI ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ
Ölçüm ; 22.02.2025 /// 35 cm kayıtlara geçmiştir.
-
Sekmez hazırım bekliyorum
-
-
Salı gecesi valilik okullar için bir karar verir mi ? Beykoz olarak bekliyoruz
-
Kandilimiz mübarek olsun Allah herkesin duasını kabul makbul eylesin amin
-
Eyy gfs arada bir de olsa bizi modellerinde heyecanlandırırdın sen de mi bıraktın sürpriz yapmayı
-
-
Yeni yılımızda istanbul için yazıyorum 1 metre kar yağış alacak şekilde geçsin dileklerimle
-
10 tane 2 si 400 600
-
Modellerin dili der ki
Ey İstanbul hazırmısın yeni rekorlara
Ey İstanbul Hazırmısn 70 cm kar yağışı almaya
Çok mu iddiaa oldu ne ama kış mevsimin en güzel ayıdır Ocak Ayı