Genel Bilgi ve Efsane-Semih Hakkında Duyuru

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Duyuru:

    2009 yılında kurulan Türkiye'nin İlk Meteorolojik Forum Sitesi Hava Forum'da yıllar içerisinde binlerce üye, onlarca yazar, milyonlarca ziyaretçi gelip geçmiştir.

    Kişiler gelip geçerken tek ayakta duran ve gittikçe büyüyen Hava Forum olmuştur. Yayın hayatımız boyunca daima büyük bir aile olduğumuzu vurguladık, vurgulamaya devam edeceğiz.

    İfade özgürlüğünü forumumuzda en yüksek seviyede tuttuk. Yazarlarımıza kesinlikle karışmadık, yönlendirmedik, kendilerini tamamen özgür bıraktık.

    Ekip olarak, özel hayatımıza ayırabileceğimizi vakiti çoğu zaman aile olarak gördüğümüz Hava Forum'a harcadık, harcamaya devam ediyoruz.

    Ve biz bunu tamamen karşılıksız, herhangi bir maddi beklenti içinde olmadan yaptık. Çünkü Hava Forum'u bir aile olarak gördük.


    Meteoroloji bilimini daha fazla ilgi çekici hale getirici paylaşımlarla Türkiye'de milyonlarca kişiye ulaştırdık, ulaştırıyoruz.

    Meteoroloji bilimini geniş kitlelere sevdirdik. Sosyal medya hesaplarımızda da milyonlarca kişiye ulaştık. Gerek sosyal medya gerekse basın gücüyle geniş kitlelere ulaştık, ulaşıyoruz.

    Bunların hepsini tek bir çatı, bir bütün isim olarak Hava Forum ile yaptık.


    Hava Forum'un ortaya çıkmasında elbette kişilerin de rolü var. Burada herkese tek tek teşekkür ediyoruz.

    Ancak daha önce vurguladığımız gibi Hava Forum, ne benim, ne bir başkasının... Hava Forum tüm ziyaretçilere aittir.


    Tüm bu açıklamaların ardından Efsane-Semih konusuna da değinmek isteriz. Yaşanan olay zinciri ekibimizi üzmüştür.

    2013 yılından bu yana birlikte olduğumuz Efsane-Semih kullanıcı adlı yazarımız, aniden bir karar alarak bizle yollarını ayırma kararı almıştır.

    Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar dileriz.


    Unutulmamalıdır ki,

    Hava Forum kaldığı yerden çok değerli yazarlarıyla, kullanıcılarıyla büyümeye devam ediyor...


    Herkese iyi forumlar,

  • mekanımız belli hamdolsun . evet bazen ihmal ettik ama kişisel çıkarlar için hicbirzaman havaforumu terketmedik .

    Üzüntümüzü paylaşarak azalttığımız sevincimizi paylaşarak çoğalttığımız - birlikte ağlayıp birlikte güldüğümüz buradaki dostlarımız bilsinlerki Havaforum duruşunu bozmamış hep aynı yerde bulunmuştur .

    Ne mutluki böylesine güzel arkadaşlıkların kardeşliklerin bulunduğu bu platformun üyesiyim . Allah ömür verdiği sürece "kişisel ve maddi" çıkar gözetmeden burda olacağım .

    sözkonusu havaforumsa gerisi teferruattır

    iyi forumlar dostlar

  • Bir de 7 yıldır foruma emek verdiğini söyleyen kişinin bu şekilde ayrılmaması gerekirdi. Gidişi, uzun vadeli konulardan herkese "böyle olması gerekiyordu" söylemlerinde bulunarak hoşnutsuzluk içeren bir gidiş oldu. Neyse söyleyecek daha çok şey varda uzatmayalım, bol bol youtube reklamlara tıklayarak efsane semih'e destek olun.

  • Herkes için hayırlısı olur umarım. Dile kolay 10 seneyi devirmiş forum. Daha nice seneleri devirir. Kişiler değişiyor ama kurumlar daima kalıyor. Ben efsane semih hoca için kayıt oluşturmuştum yalan yok ama bu foruma çok bağlandım. Online sürem yüksek artık organım gibi oldu burası dakika başı bakıyorum neler var neler yok diye. Her şeyin hayırlısı. Kısmet böyleymiş. Bunca emeğe ve 7 senenin sonuna daha güzel bir ayrılık beklerdim semih hoca için. Hayatında başarılar artık. Herkes yoluna bakacak artık :thumbup:

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Hoca daha öncede bırakacağının mesajını vermişti kısmet bugüneymiş keşke sezon başlamadan önce açıklama yapıp gitseydi ama YouTube kanalı açmasında Ahmet Ustaoglu Kasva etkisi var yani özenme var gibi geliyor. Neyse hayırlısı olsun ben 2011'den beri buradayım daima burada olacağım

  • Hava Forum her zaman olduğu gibi alanında öncü olmaya devam edecek ve her geçen sene bir öncekinden daha büyük bir aile olacaktır.


    Bu koca çınarın her zaman olabildiği gibi bugünde bir yaprağı dökülmüştür. Ancak bir sonraki tomurcuk bu koca çınarın gövdesine yeni bir yaş halkası ekleyecektir.


    Unutulmamalıdır ki her tercih bir vazgeçiştir.


    Kendisine başarılar diliyorum, yolu açık olsun.

  • Kişiler gider Havaforum ayakta durur, forumu forum yapan üyelerimiz, yönetimimiz değerli yazarlarımızla bir aile olmamızdır. Bu zamana kadar hep buna vurgu yaptım yapmaya da devam edeceğim. Buraya herhangi bir maddi çıkar olmaksızın vaktimizi veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Birileri gider birileri gelir asıl olansa Havaforum'dur.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Havaforum üyeleriyle büyümeye devam edecektir.Yeri geliyor hepimiz uykusundan kısıyor model takip ediyor atmosfer aşkı sayesinde.Havaforum Ahmetin, Mehmetin,Alinin sayesinde bugüne gelmedi Havaforum üyelerine sunmuş olduğu aile ortamı ile bugüne geldi.Kimse vazgeçilmez değildir.Gözünü başka şeyler bürümüş birisiyle ile aynı yolda yürümemiz imkansızdı.Havaforum sizlerin destekleri ile tescillenmiş bir MARKA'dır.Var olun arkadaşlar.