Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Ya ekonomi paketler açıklanacak ya da doğalgaz yarın merkez bankası toplantısı var ekonomi yarın belli olur büyük ihtimalle guzel şeyler bulduk Doğu Akdeniz de inşallah!

  • Bosuna demiyoruz cennet ülkede yaşıyoruz diye kara parçamiz olduğu gibi çevremizi saran denizlerde binbir zenginliğe sahip Ataturk bize öyle güzel bir ülke birakmiş ki ne kadar tesekkur etsek minnet duysak az!:hfyeni (25)::love:

  • Dolar 7.22 Euro 8.59 geri çekilme var muhtemelen piyasa faiz artışı beklentisi var ve onu fiyatlamaya başladı belki de Cumhurbaşkanı nin açıklamaları kuru geriye itti?

  • Türkiye'nin Rus aşısını alan ilk ülke olması bekleniyor. (Euronews TR)

    Bununla birlikte aşı üretiminin bir bölümünün de Türkiye'de gerçekleştirilmesi söz konusu olabilir.


    Rusların deneği olmayı kabul etmem şahsen.Aşı haberi yalandır umarım.

  • Silverhand üstad aşı olmadığı aşikar

    Eksen değişikliği demek büyük bir şeye benziyor açıklamalara göre

    2.haber olarak bu deniliyor.Umarım yalandır.Faz3 testi yapılmamış, hiçbir onayı olmayan bir aşıyı kendi insanımız üzerinde kullanılmasına izin vermeyiz umarım.Ciddiyim ne olduğu bilinmeyen bir Rus aşısını kullanmayı kabul etmem.Beni bilen bilir aşıları savunan birisi olduğum halde Rusların aşısına hiç olumlu bakmıyorum.

  • 2.haber olarak bu deniliyor.Umarım yalandır.Faz3 testi yapılmamış, hiçbir onayı olmayan bir aşıyı kendi insanımız üzerinde kullanılmasına izin vermeyiz umarım.Ciddiyim ne olduğu bilinmeyen bir Rus aşısını kullanmayı kabul etmem.Beni bilen bilir aşıları savunan birisi olduğum halde Rusların aşısına hiç olumlu bakmıyorum.

    Aşı konusunda seninle hemfikirim. Ne olduğu belirsiz yapmam yaptırmam.

  • Bize o doğalgazı kullandirmazlar özellikle Rusya varken bir kazanım elde edemeyiz rezervden gönül ister ki kullanalim ama dediğim gibi zor..

  • Arkadaşlar Karadeniz'deki kendi sınırlarımız içinde orası.Kimse karışamaz bir eziklik duygusunu atın üstünüzden Allah aşkına... Elinizin altında internet var yazın Türkiye Karadeniz Meb diye bakın.


    karadeniz-ulkeleri-meb-alanlari-2048x1271.jpg



    karadeniz_MEBa-300x206.jpg

  • Eyt büyük ihtimal

    Hiç sanmam. Eksen değişikliği olacak dedi Hazine ve Maliye Bakanı. Ya enerji alanında ya da savunma sisteminde bir gelişme diye düşünüyorum. İkincisi daha muhtemel bana kalırsa. Savunma sisteminde büyük oranda dışa bağımlıyken bağımsız hale gelmek tam bir eksen değişikliği olur.

  • Bize o doğalgazı kullandirmazlar özellikle Rusya varken bir kazanım elde edemeyiz rezervden gönül ister ki kullanalim ama dediğim gibi zor..

    Eğer ki, bizim kendi deniz sahası içimizde ise bize bizden başkasının karışma hakkı yok. Eğer Rusya'da kendine doğalgaz rezervi bulmak istiyor ise kendi deniz sahası içinde arasın. Yani sana şöyle söyleyim, senin evinin bahçesinde kazarken altın çıktı. Yan komşu gelip de hayır o altın benim diyemez! Öyle de bir hakkı yoktur... Türkiye burda geri adım atmaz! Aynı Doğu Akdeniz'de de olduğu gibi.

    İstikbal Göklerdedir -Mustafa Kemal Atatürk

  • Bizim MEB'imize ek olarak Fatih'in bulunduğu konumla Rusya'nın uzaktan yakından alakası yok, Rusya kim ki çıkartmayacak. Azerbaycan bile Hazar'dan petrolü lakır lakır çıkarıyor.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • 1. Her şeyi Atatürke bağlamayın Allah aşkına. Şimdi beni linç edecek olanlar var. Karadeniz de gaz bulduk diyelim bir kardeşim yazmış Atatürk bize cennet bir ülke bıraktı diye. Ya hu ne alakası var güzel kardeşim benim. Yapmayın böyle. Tamam Atatürkü seviyoruz saygı da duyuyoruz ama bu kadar da bağlamayın her şeyi.


    2. Eğer ki karadeniz ve ya Akdeniz de bir şeyler bulduysak ne pahasına olursa olsun çıkartırız çıkarmalıyız. İktidar muhalefet sağcı solcu ne olursa olsun bir araya gelip dik durmalıyız.


    3. Ekonomik olarak önümüzde ki 20 yıl içinde inşallah çok iyi konuma geliriz. Dolar euro falan tokatlarız eğer gaz falan çıkartır da bir de satarsak :)

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.