Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Özgür düşünceme göre yaptığınız yorumunuzdaki düşünceyi merak etmemden dolayı sormuştum siz (Halen daha tanımam etmem SEN diye sana hitap etmiyorum) sert bir tavır seçip olayı tartışma haline dönüştürüyorsunuz. Yaptığınız yorumlar bu ortamı hazırlamaya gayet müsait.


    Özgür bir platform ise burası benimde sizin'' düşüncenize nedendir hocam ? Niye öyle düşündünüz ? dememde ne sakınca var? Şunu düşüneceksin, bunu düşünme diyen mi vardı size.


    Konuyu kapatalım. Hava olayı dahi olsa sizinle tartışmaya girmek istemem. Hayırlı günler.

    Selametle.

  • Dünkü Şahan Gökbakarın twitinden sonra bilgi gelmiş.


    İyi bari sesini duyurabilmiş bakalım o uçak ve helikopterler gelecekmi yoksa formalite icabımı cevap vermiş yazın herhangi bir orman yangını çıktığında göreceğiz. Umarım aynı şeyleri yaşamayız.

  • Narsil  Vintersaga  icenow123  Yigit61  Tipi54  karasah  Ubeydullah'ınBabası  ExcuseMe  Fatihaltinay55 teşekkür ederim sağolun boğaz acısı haricinde bir şeyim yok bugün.Hastaneye gitmediğim için ki zaten evde tekim 3-5 gün daha karantinaya alıcam kendimi.Dikkatli olalım grip mi ne bilmiyorum ama yıkıp geçiyor insanı.

  • Arkadaşlar araçlardan, özellikle fren sisteminden anlayanlar var mıdır? Benim araçta hafif frene bastığımda tak tak tak sesler geliyor. ABS değil.


    Edit: Videoyu yükledim, araç clio 4 icon otomatik şanzıman. Sol önden geliyor, disk ve balata değişti sorun hala çözülmedi.


    "Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız." -M.Kemal ATATÜRK

    Einmal editiert, zuletzt von M.Gokhan ()

  • Arkadaşlar araçlardan, özellikle fren sisteminden anlayanlar var mıdır? Benim araçta hafif frene bastığım tak tak tak sesler geliyor. ABS değil.


    Edit: Videoyu yükledim, araç clio 4 icon otomatik şanzıman. Sol önden geliyor, disk ve balata değişti sorun hala çözülmedi.


    Viraj çubuklarından geliyor sanki. Aracı rot balanscı ya gösterdiniz mi?


    Ayrıca fren balata değişen yerde ,hali hazırda araç liftteyken ,çalıştırılıp hafif fren tecrübesi yapılsa idi, alttan bakarak sorun görüşebilirdi.


    Lastiğin iç tarafından bir metal veya kablo ,frene basıldığında iç janta sürtüyor gibi.

    Einmal editiert, zuletzt von karasah ()

  • Viraj çubuklarından geliyor sanki. Aracı rot balanscı ya gösterdiniz mi?

    Viraj çubukları dediğin dönüşlerle ilgili bir şey mi abi? Eğer öyleyse düz yolda yapıyor. İlk aldığımda bu sorun yokken gösterdiğimde hiçbir sıkıntısı yoktu.

    "Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız." -M.Kemal ATATÜRK

  • Viraj çubukları dediğin dönüşlerle ilgili bir şey mi abi? Eğer öyleyse düz yolda yapıyor. İlk aldığımda bu sorun yokken gösterdiğimde hiçbir sıkıntısı yoktu.

    Viraj çubukları düz yolda da ses yapar.

  • Viraj çubukları düz yolda da ses yapar.

    Anladım, valla çözemedik bir türlü ya. Üç kere gitti geldi servise her seferinde çözdüm dedi hatta balata disk takımları da değişti, ama ısınınca yapıyor tam test etmiyorlar belli ki. Yarın bi rot balansçıya götüreceğim.

    "Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız." -M.Kemal ATATÜRK

  • Anladım, valla çözemedik bir türlü ya. Üç kere gitti geldi servise her seferinde çözdüm dedi hatta balata disk takımları da değişti, ama ısınınca yapıyor tam test etmiyorlar belli ki. Yarın bi rot balansçıya götüreceğim.

    İlk yazdığım mesajda. Sonradan eklediğim kısımıda unutmayın. Mutlaka araç liftteyken ,araç çalıştırılıp ,lastiklerin dönmesi için gaz verilip , frene hafis basıldığında sorun görünecektir.

    Bu sürtünme sesi bir metal , iç janta sürtüyor gibi. Viraj çubugundan sonra detaylı bakılması lazım.geçmiş olsun.

  • SnowManN teşekkürler hayırlısı bakalım 3. Dozu olup kendi önlemimizi almaya çalışıyoruz nasip kısmet ben artık olabildiğince pozitif bakmaya, sıradan bir hastalık gibi yeni normal görmeye çalışıyorum. Şükür iki senedir yakalanmadım. Sık maske değişir, dışarıda bir şey yemem, sürekli el yıkarım.

    Şom ağzımı açtım herhalde. 2 senedir grip dahi olmayan ben bugün aniden saat 15'ten sonra et ağrısı,eklem ağrısı,sıtma problemleri yaşıyorum. Öksürük vs şikayetlerim yok. 2 Gün evdeyim zaten kendimi hemen izole etmeye karar verdim. Semptomların artması durumunda mecburen test vereceğim. Eğer pozitif çıkarsam durum gerçekten vahim ben 2 senedir yakanlamamış biriydim. Yakalandıysam cidden demek ki bu omicron çok hızlı yayılıyor ve şuan çok pozitif vaka var. Allah sonumuzu hayırlı eylesin. Forumda hasta olan herkese de geçmiş olsun diliyorum. Şuan hafif sıkıntılarım var. İnşallah daha ilerlemez bakalım.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • İlk yazdığım mesajda. Sonradan eklediğim kısımıda unutmayın. Mutlaka araç liftteyken ,araç çalıştırılıp ,lastiklerin dönmesi için gaz verilip , frene hafis basıldığında sorun görünecektir.

    Bu sürtünme sesi bir metal , iç janta sürtüyor gibi. Viraj çubugundan sonra detaylı bakılması lazım.geçmiş olsun.

    Dediklerinizi yaptık abi, lifte kaldırdık tekerlek çıkartıldı ses hala devam etti ama adamlar yine çözemedi. Viraj çubuğu konusunu da söyleyeceğim teşekkür ederim.

    "Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız." -M.Kemal ATATÜRK

  • Şom ağzımı açtım herhalde. 2 senedir grip dahi olmayan ben bugün aniden saat 15'ten sonra et ağrısı,eklem ağrısı,sıtma problemleri yaşıyorum. Öksürük vs şikayetlerim yok. 2 Gün evdeyim zaten kendimi hemen izole etmeye karar verdim. Semptomların artması durumunda mecburen test vereceğim. Eğer pozitif çıkarsam durum gerçekten vahim ben 2 senedir yakanlamamış biriydim. Yakalandıysam cidden demek ki bu omicron çok hızlı yayılıyor ve şuan çok pozitif vaka var. Allah sonumuzu hayırlı eylesin. Forumda hasta olan herkese de geçmiş olsun diliyorum. Şuan hafif sıkıntılarım var. İnşallah daha ilerlemez bakalım.

    hocam çok geçmiş olsun ağrılara boğaz ağrısı, burun akıntısı, ateş, öksürük vs. eklenirse direkt test yaptırmaya gidin tez vakitte sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.

  • hocam çok geçmiş olsun ağrılara boğaz ağrısı, burun akıntısı, ateş, öksürük vs. eklenirse direkt test yaptırmaya gidin tez vakitte sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.

    Teşekkür ederim hocam şükür şimdilik sadece et,kemik ağrısı ve sıtma var ateş öksürük burun akıntısı vs şükür yok inşallah da olmaz. Şansa da bu hafta 2-3 gün evde olacağım. Direkt izole ettim kendimi 2 gün deneyeceğim ekstra bir semptom halinde test vereceğiz. Aniden başladı çok garip bir şekilde. Bursa'da metro kullanıyoruz mecbur herkes ağız ağıza dip dibe gidiyor kapmamak mucize bu zamana kadar iyi dayandık nasip kısmet böyle hafif atlatacaksak iyi. Nar suyu,limon,mandalin,portakal,kivi gibi şeyler bol bol tüketmeye çalışıyorum.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞