Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Ya hu bırakın sevinen sevinsin arkadaş. Bize döndüğü zaman da biz seviniriz. Adam ne yapsın İstanbula kar yağacak ama Doğu Karadeniz'e yağmadıktan sonra olmaz olsun böyle kar mı diyecek? Herkes kar istiyor ve bölgesine kar geleceğini gören gayet normal olarak seviniyor. Bu kadar basit.

  • önce gfs gördü sonra ecmf vermedi ,sonra ecmf bize sağlam verdi gfs eritti, sonra ise gfs bölgemize verdi ecmf bölgemize verdiği-10-12leri eritti kırıntı verdi sizce kim dönüyor, hepsi sonuçta global modeller +-500 sağa sola oynaması büyük farklar yaratıyor hepsi bu bizde bakip yolumuzu buluyoruz, geleceği varsa gelir gelmeyeceği varsa denizin üstündeki -15 i bile eritir ,sıra Gfs de gece modelinde bizi biraz üzecek cıktı verecek şok olmayınız...

  • Atmosfer ahmetin memedin demesiyle mi şekilleniyor Alllah aşkına yaptığınız yorumlar çok çocukca.Modellerin sanal atmosfer olduğunu ve önümüzdeki sistemin kaderinin daha Dünya yaratılmadan önce Allah tarafından yaratıldığını unutarak yorum yapıyor bazı arkadaşlar.

    Yanlış anlama kardeşim ama bilimsel verilerin incelenip yorumlandığı bir yerde yapılacak en absürt ve saçma yorumu yaptın :)

  • Yanlış anlama kardeşim ama bilimsel verilerin incelenip yorumlandığı bir yerde yapılacak en absürt ve saçma yorumu yaptın :)

    Böyle bir yerde nüfus fazlalığının fazla olduğu konuda o konu ile alakalı ister istemez fazla konuşulmasına saçma sapan şeyler söylenmesi size absürt yada saçma gelmedi bu mu geldi? Ya da nasıl seviniyorlar ya?Olmaz olsun böyle sevinç?İnşallah İstanbula kar yağmaz diyenler absürt ve saçma gelmiyor da bu mesaj geliyor öyle mi?Arkadaşım cevabı vermiş zaten "Tmm öyledir." Yazık.

  • Her şey allahtan ona ne şüphe ancak bu bizi tembelliğe iter. O zaman her şey allahtan diyerek çalışmayalım, okulda coğrafya öğretmeni her şey allahtan desin orojenez anlatmasın, fizikçi her şey allahtan ne gerek var desin otursun, yetişkinler her şey allahtan desin 30 çocuk yapsın uzar gider bu.

  • Her şey allahtan ona ne şüphe ancak bu bizi tembelliğe iter. O zaman her şey allahtan diyerek çalışmayalım, okulda coğrafya öğretmeni her şey allahtan desin orojenez anlatmasın, fizikçi her şey allahtan ne gerek var desin otursun, yetişkinler her şey allahtan desin 30 çocuk yapsın uzar gider bu.

    Lafımı çarpıtyorsunuz.Atmosferin sinoptiğini forumdan sinerji oluşturarak değiştirebileceğine inanlaraydı sözüm.Çalışarak,sinerji oluşturarak atmosferi değiştirebileceğinize inanıyorsanız size başarılar.

  • Arkadaşlar, belki arkadaşımız Allah'ın yada herhangi bir yaratıcının varlığına inanmıyordur. hemen neden linç etmeye çalışıyorsunuz. bu ülkede tartışma kültürü ve farklılıklara esneklik gerçekten hiç yok. en eğitimlisinden en cahiline kadar böyle maalesef. bunu bir kez daha anladım. konu dışı ama bunu da yazmak istedim.

    Kafkaslar'dan gelen soğuk hava dalgası...