🚑 Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bu durum ortaya çıktığından beri ne olur ne olmaz diye dondurucuda ekmek ,en az bir hafta yetecek gıda bulunduruyoruz evde. Ve akşam da çıkma gereği bile duymadık. Görüntüleri şaşkınlıkla izledik. Bu kadar geç mi söylenir diyenler var. Fakat şundan çok eminim ki iki gün önceden bile söylense yasağın başladığı saate kadar aynı izdihamı görürdük. Çünkü artık cehalette son raddedeyiz! Nokta.

    yüzde 100 katılıyorum

    Bence iş sadece ekmek kuyruğu ile de kalmazdı

    Yasak kararı saat 18-19 gibi açıklansa çok yer yağmalanırdı, bundan şüphe duymuyorum artık

    Aziz dediğimiz milletimizin bazı fertleri nasıl böyle mide düşkünü ve fırsatçı boş insan çıktılar.

    Bu şahısların ve ailelerinin tespit edilip teste tabi tutulması, o saatte açık kalan marketlerin mühürlenmesi iyi olacaktır

    Hatta geceki kuyrukçular 15 gün izinli sayılmalı

    Kolacı dayı da hapse tıkılsa içim rahatlamaz

  • Test sonucum negatif cikmis. Calistigim yerde 6 kiside pozitif cikmis

    Geçmiş olsun. Usta senin adına sevindim ama çalıştığın yerde 6 kişi pozitif kötü olmuş ayrıca 1-2 kere daha test yaptırabiliyorsan eğer yaptırmaya bak çünki negatif ertesi gün pozitif felan olabiliyor bu virüsde.

  • Dün gece top alan bile var bakkaldan hocam:D😄

  • Hiçbir mezarda bu kişi açlıktan öldü yazmıyor ama salgından ölen bi dünya insan var.

    Dün gece felaket görüntüler oluşturdu halkımız.

    Allah akıl fikir versin inşallah.

    Cehaletde virüs kadar tehlikeli insanlar için.

  • Geçmiş olsun. Usta senin adına sevindim ama çalıştığın yerde 6 kişi pozitif kötü olmuş ayrıca 1-2 kere daha test yaptırabiliyorsan eğer yaptırmaya bak çünki negatif ertesi gün pozitif felan olabiliyor bu virüsde.

    eger sikintili bir durum olmazsa aysonu yaptirmayi dusunuyorum tekrardan.

  • Aynı şekilde biz de dün hiçbir şey yapmadık, evden rezilliği izledim resmen. İnsanları aç bırakacak halleri yoktu ya zaten. Az önce fırıncı aracıyla geçti ve herkes ekmeğini aldı bitti olay. Eğer uzatılırsa bile o marketler sonsuza dek kapalı kalamayacağı için son derece gereksiz bir panikti.

  • Sokağa çıkma yasağı ile amaç neydi; iki gün boyunca ,mümkün olduğu kadar az temas olmasını sağlamaktı. Ne oldu ? İki saat boyunca ,2 günlük temas oldu.


    hadi vatandaşı geçtim. Cümleler kifayetsiz kalıyor. Devletimizin , hafta sonu sokağa çıkma yasağını, süreç bitene kadar , devamlı uygulaması gerekir ve bunu da , bugünden ilan etmesi gerekir , sürekli olacak diye.

    Einmal editiert, zuletzt von karasah ()

  • Sokaga cikma yasagi 6 saat onceden geldigini dusundum bir an. Dun aksamki goruntuler 6 saat surerdi sanirim

    öncelikle geçmiş olsun hocam. Haklısınız . Altı saat önce olsa 6 saat izdiham olurdu. Kararın ,acele şekilde 2 saat kala değil , öngörü içinde , hafta başı ve her hafta sonu için alınması gerekirdi.


    Bu arada nefes darligim var demistiniz . Test sonucu negatif olguna gore , nefes darliginizin , psikolojik olmasi ve devam etmemesi lazim dogru mu?

  • HF Bot’un bilimsel bir kaynağa dayandırdığı veriye göre dünyada virüsün yayılmak için fırsat kolladığı en uygun sıcaklık 5/11 derece aralığıymış


    Güzel ülkemizde ise bu kafayla -10/+30 derece aralığı optimum sıcaklık olarak geçerli olacak galiba


    Bazıları hükümet , içişleri , Fahrettin bey hatta muhalefet istifa falan istifa diyor ama ben toptan Millet İstifa etsin noktasına terfi ettim, hangi parti işbaşında olsa bu cehaletle başa çıkması zor olurdu, bu kafayla başımıza daha çok şey gelir


    Her hareketimiz Avrupa’ya benzemeye başladı maalesef , vaka sayısından tutun da market yağmalamaya kadar

    Umarım vefat sayımız Avrupa’ya benzemez


    Bu 2 gün rezalet görüntüleri devam ederse devlette merhametin kalmayacağını sanıyorum

  • Biraz önce ekmek dağıtıldı mahallemin önüne getirdiler korna çaldılar baya aşşağı inip alıyorsun ekmeğini. Sizde camdan arada bakın kaçırmayın araç bi 10dk durup gidiyor.

  • Arkadaslar uzulerek bildiriyorum esimin sonuçları pozitif geldi. 10 marttan beri degil sokaga adim atmak camdan kafasini dahi cikarmamisti hamile diye. Bundan sonraki surec nasil olacak hic bir fikrim yok. Yikildik resmen

  • Arkadaslar uzulerek bildiriyorum esimin sonuçları pozitif geldi. 10 marttan beri degil sokaga adim atmak camdan kafasini dahi cikarmamisti hamile diye. Bundan sonraki surec nasil olacak hic bir fikrim yok. Yikildik resmen

    Allah şifa versin kardaşım. İnşallah geçer gider. En kısa zamanda atlatır inşallah.