🚑 Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Valla aklı olan tedbir için ne kahvehaneye maç izlemeye gider neden bi başka bi yere. Şahsen kendi ailemde 2-3 gündür o deviri kapadık çok önemli birşey olmadığı sürece ne dışarı yolluyorum bizimkileri nede babamı kahvehaneyeki sürekli giden biriydi. Herkez kendi tedbirlerini alacak yemişim maçı sağlıkdan daha önemli sanki.

    Hocam en iyisini yapıyorsunuz bizde öyleyiz akıllı olan bir çok kişi öyle ama maalesef bunu düşünemeyip amaan ne olacak deyip dışarı çıkanlar var hala ?(

  • Keşke şu maçlar ertelenseydi canımızdan değerli değil 22 kişinin bir topun peşinde koşması.

    Ben de fanatiğim ama diğer ülkeler ertelemişken uluslararası maçlar ertelenmişken bizim ülkede hâlen ligin devam etmesi bana saçma geliyor bugün binlerce insan cafelere maç için yer ayırtıcak belki de ayırttı herkes kol kola yan yana bir kişide bile virüs çıksa tüm cafedeki herkes etkilenebilir bizim miletimiz de afedersiniz çok aptallık ediyor (maç için cafelere gidenler) keşke böyle olmasaydı ama iş işten geçti umarım en az kayıpla bu virüsü de atlatırız

  • Teyitsiz


    Gaziosmanpaşa’da anlık durum. Umreden gelen bir kişinin öldüğü söyleniyor.


    Haber doğru.Kızıyla birlikte umreden gelen bi camii imamı hasta olduklarını söyleyip ailesine evden çıkmalarını söylemiş ve kendilerini karantinaya almışlar.Kızı bu sabah babasını ölü olarak bulmuş.

  • Hocam en iyisini yapıyorsunuz bizde öyleyiz akıllı olan bir çok kişi öyle ama maalesef bunu düşünemeyip amaan ne olacak deyip dışarı çıkanlar var hala ?(

    Cahil umursamaz kesim malesef böyle yapacak birşey yok kendi tercihleri adamları zorlada evlerinde tutamayızya sonuçta yetkili kurumlar açıklamalarını yaptı tedbirler aldılar daha ne yapsınlar. İnsanın kendinde olay bitiyor. İşte yok ölürüz ne olacak Allah bizi virüsden korur böyle birşey olabilirmi arkadaş Dinle bu hastalığın ne alakası var tamam Elhamdülillah müslümanızda sen herşeye boşver dersen kendi tedbirini almazsan ozaman sonuçlarınada katlanırsın. Görüyorum öyle videolar twitterda gerçekten üzülüyor insan böyle zihniyeti görünce.

  • İşte bu sebepten insanlara bu tip toplanmalara sebep verici şeyler yapılmamalı onu diyorum ben.Ben seyircisiz oynatıyorum şifreli de veriyorum ee insanlar kafeye gitmesin olur mu öyle şey.Ertele ligi kim dolduracak ondan sonra o kafeleri bakalım.Ufak hesap peşinde koşarsan bu tip kararlar normal hocam ufak hesap yapıyorlar.

    Fransa ispanyada tüm kafe bar vs kapandı.Sadece market eczane banka benzinlikler açık olacak.Bizde de bu uygulama olacak yakında.Birkaç ölüm açıklandıktan sonra takke düşecek sonrası ertelenme falan kimsenin umrunda olmayacak...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • umreden dönenler

    okulları tatil olan çocukların sokaklarda gezmesi

    seyircisiz oynanacak maçı kahvede izlemek


    karantina izalasyon kaçınılmazdır bence

  • 🇪🇸 İspanya La Liga ekibi Valencia, resmi sitesinden yaptığı açıklamayla oyuncular ve teknik ekipten toplam 5 kişide Koronavirüs tespit edildiğini açıkladı!

  • Fener maçını izlediğim kafeye gittim akşam için yer var mı dedim yaklaşık 50 kişilik boş yer var dedi ama dolacak diyor.Hani maç şifresiz olacaktı hani insanları bir yere gitmeyecekti.Maçlar ertelensin denildiğinde bundan bahsedildi işte.Akşam en az 500 kişi üst üste maç izleyecek buyur burdan yak.Madem bu iş böyle olacaktı maç niye seyircisiz?Madem seyircisiz hani şifresiz verilecekti kafeler dolmayacaktı ne oldu.Tutarsızlık had safada avrupa olma yolunda ilerliyoruz emin adımlarla.

    İmza.:/:/:/

  • Tabiki bir de henüz daha fazla konuşulmayan ekonomik çöküntünün etkileri bu salgının sonrasında vuracak bizi.Hani daha kötü günlerimiz olacak esprisi gerçek olacak o yüzden tasarruf moduna girmenizi şimdiden salık veririm...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Ankara Valisi Vasip Şahin:Şu ana kadar semptom belirlenen kişi sayısı 5.Bu kişiler Zekai Tahir Burak,Kadın Hastalıkları Eğitim ve Hastanesi'ne nakledildi.

    Vaka sayısı 11 e yükseldi.

    Einmal editiert, zuletzt von Al1han ()

  • Ankara Valisi Vasip Şahin:Şu ana kadar semptom belirlenen kişi sayısı 5.Bu kişiler Zekai Tahir Burak,Kadın Hastalıkları Eğitim ve Hastanesi'ne nakledildi.

    Vaka sayısı 11 e yükseldi.

    Hayır vaka sayısı 6 hâlâ. Bu 5 kişide semptomlar olduğu için hastaneye nakledilip test yapıldı. Test sonuçları yarına kadar çıkar.