3 modelde en azından 3 mayıs için güzel yağış veriyor şimdilik. Bugün gibi olmaz umarım

Ankara Özel Raporlar - Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Yarın da var herhalde bir miktar ama ayin 3 une daha cok yagis tahmini var aynen. Nisan ayi umduğumuz gibi geçmedi insAllah önümüzde ki aylarda selsiz afetsiz telafi eder.
-
modeller 3 mayısı aldı götürdü..sabırsızım iyi bir yağış ve oraj görmek istiyorum çok bir şey istemiyorum olsa gerek
-
-
Radarda son yarım saate kadar görünen o devasa hat bı anda eridi gitti
-
Radarda son yarım saate kadar görünen o devasa hat bı anda eridi gitti
modeller yanıltmadı
-
5 mayısa kadar beklenen toplam yağış ecmwf
-
Tekrardan selamlar arkadaşlar. Geri geldik sanırım
-
Tekrardan selamlar arkadaşlar. Geri geldik sanırım
Gelmişiz
-
beklediğimiz aksiyonlu havaları heralde mayıs sonu görmeye başlayacağız..şimdilik berbat bir dönem geçiyor
-
Yarım saat olmadı parlak bişey kaydı gören var mı ? Sanırım meteordu
-
selam millet, geçmiş olsun
herkes yerli yerindemi?
-
selam millet, geçmiş olsun
herkes yerli yerindemi?
Burdayiz çok şükür
-
Bugün özellikle şehrin güneyi sağlam yağış aldı.. almaya da devam ediyor.
-
Cevrede yagis olmasi guzel. Ankara Merkezde uzun suredir devamli yağış yok. Arada gelip gidiyor. Normalde nisan mayis yagislari cok olur. Merkezde artan yüksek katli binalar, artan betonlasma sebebiyle mi suphelenmeye başladım. Bahceler camur deyasi olurdu mayista simdi kupkuru.
-
Cevrede yagis olmasi guzel. Ankara Merkezde uzun suredir devamli yağış yok. Arada gelip gidiyor. Normalde nisan mayis yagislari cok olur. Merkezde artan yüksek katli binalar, artan betonlasma sebebiyle mi suphelenmeye başladım. Bahceler camur deyasi olurdu mayista simdi kupkuru.
Hocam yüksek katlı binların ve betonlaşmanın büyük bir etkisi yok buna emin olabilirsiniz ☺️
-
Ülkemizin en kurak yerlerinden birinde yaşıyoruz.
Sıyıran
gelmeyen,
yağacak gibi yapıp yağmayan
Virga olan
Şöyle bi ıslatıp giden
Gürleyip gürleyip bir damla düşmeyen
durumlara alışmalıyız
-
20 Mayıs-20 Haziran arası daima bizimdir ✌️
-
Ankara'da Yerel Kuvvetli Yağış Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün 16:00-19:00 saatleri arasında Ankara'da kısa süreli ve yerel olmak üzere kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış geçişleri beklendiğinden su baskını, ulaşımda aksamalar, yıldırım, küçük çaplı dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
-
kütleler kuzeybatı'dan güneydoğu yönüne doğru ilerliyor. Şehir geneli bu yağışlardan yararlanır. Yağışlar yer olarak kuvvetli olacak. Doluda görülebilir.
-