Ankara Mart ayını çok sever, safları sıklaştıralım

Ankara Özel Raporlar - Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Yağış konusunda hala sıkıntı var..beklentiyi en aşağı çektim ben valla. Boş yere hayal kırıklığına gerek yok.2 3 laf sallar geçerim
-
soğuğu garantiledik yağış içinde son 72h ve sonrasına bakıp takip etmekte fayda var. herkese hayırlı geceler
-
4 gün boyunca hava eksili değerlerde, aralıklarla her gün 2-3 mm kar veriyor modeller, bu şekliyle bile şehrimizde 5-10 cm kar örtüsü oluşur inşallah. Mart ayında fazlasında gözüm yok, oynat bakalım
-
Üzgünüm ama sistem bizim için cok bi umut vaad etmiyor malesef arkadaşlar.yinede takibe devam.
-
mgm'nin uzun vadeli tahmini gibi olma ihtimali var mı sistemin?
-
mgm'nin uzun vadeli tahmini gibi olma ihtimali var mı sistemin?
Ayın 9undan sonra alacağımız yağışlar tamamen kar yagisi olucak.ancak şimdiden görulen bunların kirintidan öteye gitmeyeceği.birde haritada genel bir gösterim yapılır ancak bunlar günün tamamını kapsamayabilmekte.
-
Batı Karadeniz-Marmara sistemi loading. Bize yine kırıntı-kuru soğuk ağırlıklı gibi.
-
Bu kışı kötü olarak hatırlamak istemezdim..Çok daha iyilerini alabilecek iken sadece 1 kez süpriz yapdı anKARa..isminin de hakkını verseydi bari yazık oldu
-
Bu kışı kötü olarak hatırlamak istemezdim..Çok daha iyilerini alabilecek iken sadece 1 kez süpriz yapdı anKARa..isminin de hakkını verseydi bari yazık oldu
Bu kadar karamsar olmak için biraz erken evet istikrar Marmara ve Batı karadeniz için devam ediyor ama yinede pusuya yatıp takip etmek en iyisi.
-
Sistem Batı Karadeniz ve Marmara için yoğun geçecek olabilir, ama bu Ankara için kötü geçecek anlamına da gelmeyebilir. Daha çok değişiklik yaşanabilir.
-
Bu kadar karamsar olmak için biraz erken evet istikrar Marmara ve Batı karadeniz için devam ediyor ama yinede pusuya yatıp takip etmek en iyisi.
açıkcası şöyle merkeze bile 10cm yağacak bi sistemi en son kaç yıl önce aldık hatırlamıyorum..tabi almamasının sebebi çok ama güzel bi kar yağışı görüp sevinsek çok mu olur..bu sistemde tabi olcağı görünmüyor yine ama bakalım erken konuşmayalım belki umulmadık şeyler olur lehimize
-
Dostum senin için güzel bir kış bir sistemde 20-40cm kar yağması mı? Yoksa aralıklarla 5-10cmlik yağışlar mı? Ayrıca karamsarlığında bir sınırı olmalı, verileri takip ederken pozitif enerjimizi kullanalım 🌞
Sinan Meydan on Twitter“Görülen o ki İ. Kahraman, Kurtuluş Savaşı sırasındaki YUNAN MEZALİMİNİ,işgalci Yunan ordularının kadın çocuk demeden katliamlar yaptıklarını,köyleri,…twitter.com -
GEFS Toplam kar birikimi (güncel devam ediyor. 102. saat) (30 senaryo)
-
Dostum senin için güzel bir kış bir sistemde 20-40cm kar yağması mı? Yoksa aralıklarla 5-10cmlik yağışlar mı? Ayrıca karamsarlığında bir sınırı olmalı, verileri takip ederken pozitif enerjimizi kullanalım 🌞
aralıklarla 5 10 cm ayda 3 4 kere olsa tamam derim ama yok işte ankara kar sever biri olarak iyi bir şehir değil. zaten olumsuz olmamaya çalışıyorum belli olmaz diyorum sıkıntı yok ama attığın toplam kar birikiminde genelde bi boşluk var görüyorsunuz sizde..olumlu kalmaya çalışıyorum lakin veriler izin vermiyor ama yine diyorum belli olmuyor bu işler
-
Coğrafya kaderdir dostum yapacak bir şey yok. Olana şükür olmayana hamd olsun.
-
aralıklarla 5 10 cm ayda 3 4 kere olsa tamam derim ama yok işte ankara kar sever biri olarak iyi bir şehir değil. zaten olumsuz olmamaya çalışıyorum belli olmaz diyorum sıkıntı yok ama attığın toplam kar birikiminde genelde bi boşluk var görüyorsunuz sizde..olumlu kalmaya çalışıyorum lakin veriler izin vermiyor ama yine diyorum belli olmuyor bu işler
Haklısın dostum
-
Millet sıkmaya başlamış. Bizim için durumlar nasıldır?
-
Millet sıkmaya başlamış. Bizim için durumlar nasıldır?
Stabil😂
-
Ankara kuzeybatısı Kızılcahamam Beypazarı pek bir şey beklememeli Güney ve doğu yine bir şeyler alır gölbaşı Bala vb.tabi değişimler olabilir ama kuzeyden gelen güçlü soğuklara karşı bariyer var kizilcahamam beypazarı korunuyor.
-