Ankara Özel Raporlar - Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
uyumamaya değecek sürpriz kütle oluşumları olacak mı hocalarım
-
uyumamaya değecek sürpriz kütle oluşumları olacak mı hocalarım
Uyuyabilirsiniz 😊
-
Yarın'ki Yağış Güneydoğudan Gelecek Kuzeybatılı İlk Defa Güneydoğudan Alıyoruz Sanırım ANGARALI admin
-
Yarın'ki Yağış Güneydoğudan Gelecek Kuzeybatılı İlk Defa Güneydoğudan Alıyoruz Sanırım ANGARALI admin
Yarın ki yağış a.b'ın karadenize çıkarkenki dönüş hareketi ile direkt olarak doğudan giriş yapacak hocam. üstelik yarın ki yağış hala muamma. ne kadar etkili olacak belli değil. sınırlı alan modelleri şehrin doğusuna fena olmayan bir yağış veriyor. 5 mm kadar düşebilir. batıya gittikçe azalacak.
-
Paşa sendede hata var,
"Çıkar baldız faturayı" demeyende ne bileyim.
Olmaz böyle bi kabullenmişlik, bi bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık. Neyse ne diyelim, forumdan banlanmadan iyi geceler diliyorum.
Haa birde Nejat'ın telefon varmı?
Gece gece aklıma ne düştü bak. Hanımın sülalesinden biri falan şu foruma üye olursa varya, kedi mamasıyla besler beni bizimki. Nejat’ın teli özelden attım üstadım. Cümleten iyi geceler.
-
Yarın ki yağış a.b'ın karadenize çıkarkenki dönüş hareketi ile direkt olarak doğudan giriş yapacak hocam. üstelik yarın ki yağış hala muamma. ne kadar etkili olacak belli değil. sınırlı alan modelleri şehrin doğusuna fena olmayan bir yağış veriyor. 5 mm kadar düşebilir. batıya gittikçe azalacak.
Anladım hocam bende doğu taraftayım mamakta güzel yakalarız umarım.
-
bize bugün yağış bırakan alçak basınç alanı derinleşerek konya ile kayseri arasına sıkıştı.
forum.havaforum.com/attachment/136670/
yarın karadeniz'e doğru hareket ederken ki dönüş hareketi ile ne kadar yağış alabilirsek alacağız.
forum.havaforum.com/attachment/136671/
görüldüğü gibi şehrin doğusu daha şanslı. kütlelerin istasyon yapıp sabahtan akşama kadar ağır ağır kar yapma ihtimali var.
-
Sıhıyede baya iyi yağıyor
-
Uyanır uyanmaz cama koştum, konumum Cebeci’de hafif orta şiddette bir yağış var sıcaklık -3
-
Bugün hava çok karışık çok 🤩
-
forum.havaforum.com/attachment/136912/
25 cm kar var Ayaş Gökcebağ
-
Karapürçek lapa lapa yağıyor son 10 dkdır şiddetlendi
-
Kapimin onunde az diyordum ama hemen 1 dk yurume mesafesi disari cikinca hersey guzelmis 😂
-
İstanbul'a yarın neler olacak neler, kameralardan izlemek lazım 1 günde 50 cm kar bırakacak potansiyelde yağışlar var
-
Yağış tahmini olarak kaç gibi gelir?
-
-
Yağış tahmini olarak kaç gibi gelir?
Hocam sınırlı alan modelleri yanlış hatırlamıyorsam öğleden sonra veriyordu 1 gibi başlaması öngörüyordu.
-
Yağış doğu ilçelerde devam ediyor. Bakalım batıya ne kadar genişleyebilecek.
-
Gaziantep'te otoyolun kapandığı gün Bolu tarafı da çok yağış alıyordu ancak radardan bakınca Ankara sınırında hep kesiliyor ve bölge yağış almıyordu. Bunun sebebi neydi?
-