gölbaşı yağmurlu kar ihtimali var mi 2 derece
Ankara Özel Raporlar - Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
gölbaşı yağmurlu kar ihtimali var mi 2 derece
Karla karışık yağmur yapabilir ilerleyen saatler de .
-
Karla karışık yağmur yapabilir ilerleyen saatler de .
mevcut alçak basınç merkezi biraz daha erken doğulasa bu yağışları kar olarak alabilir miydik?
-
rainman056 850 hpa sı biraz daha güçlü olsaydı çok daha iyi olacakdı . Ve a.b biraz güneyde kaldı az daha içeri girip biraz daha hızlı dogulasa daha güzel şeyler olurdu . Belki bu kadar yağış almazdık ama hepsini kar olarak alabilirdik.
-
rainman056 850 hpa sı biraz daha güçlü olsaydı çok daha iyi olacakdı . Ve a.b biraz güneyde kaldı az daha içeri girip biraz daha hızlı dogulasa daha güzel şeyler olurdu . Belki bu kadar yağış almazdık ama hepsini kar olarak alabilirdik.
Anladım, yağışın fazla olması güzel oldu aslında buna daha çok ihtiyacımız vardı, teşekkür ederim detaylı açıklamanız için
-
Baya sakin ve güzel yağmur yağıyor maşallah. Bu arada barajlarımızın durumu için askinin siteye girdim site 1 haftadır , aynı oranda takılı kalmış durumda, inşallah bozuktur.
-
Baya sakin ve güzel yağmur yağıyor maşallah. Bu arada barajlarımızın durumu için askinin siteye girdim site 1 haftadır , aynı oranda takılı kalmış durumda, inşallah bozuktur.
Evet hocam bozuk,zaten günlük gelen su miktarı da yazmıyor dikkat ettiyseniz.
-
cok guzel kar yagiyor hafif beyazladi ortalk
-
Konumun neresi
cok guzel kar yagiyor hafif beyazladi ortalk
-
Yapracık yoğun kar yağışlı. Arabaların üstü tutmaya başladı
-
Beytepe Kampüse geldim. Bizim orada kar yağıyordu. Sonra Eskişehir yoluna indim. Yağmura döndü. Taymek in orada tekrar kara çevirdi. Sonra tekrar yağmur. Beytepe kampüs, rakım 1000 - 1050 arası yağmur. Demek 1100 üstü şu an karlı gibi
Bu fotoğrafları evden çıkarken çektim
-
Millet , uyuyonuz mu len daha? Gakın gari...
Eğer Yağış olursa, Ankara 900 rakım civarı öğleden sona kara çevirebilir. 850 hpa 0'ın altına iniyor öğleden sonra.
Hatta Beytepe kampüs yavaş yavaş kara çevirmeye başladı bile.
-
Mgm akşam için hafif kar ikonu koydu
-
İncekte çok iyi bir kar yağışı vardı beytepede de kara çevirdi orta kuvvette lapa lapa yağıyor.
-
Ecmwf bu gece ve yarın sabahki yağışı kırpmış, pazar günü verdiği yağışı da komple uçurmuş 😬
-
Ecmwf bu gece ve yarın sabahki yağışı kırpmış, pazar günü verdiği yağışı da komple uçurmuş 😬
Ecmwf zaten baharı getirmeye kararlı gibi 😐
-
Tandoğan taraflarında hiç kar kalmamış sincan ve etimesgutta hala var batının nasıl fark attığı net gözüküyor
-
ecmf de yine 3 5 cm ortu gorunuyo gfs de o da yok
-
Sabah burda da ince bir örtü yapmış şimdi yağmur yağıyor . Yağış akşama kadar devam ederse kar görebiliriz . Bu arada herkese tünaydın ☺️
-
Sabah burda da ince bir örtü yapmış şimdi yağmur yağıyor . Yağış akşama kadar devam ederse kar görebiliriz . Bu arada herkese tünaydın ☺️
aksam 8 9 civari orta kuvvet kar gosteriyo ecmf baskanim yine bir surpriz yaparmiyiz
-