Yusuf diyagrama bakarsak 6 şubat sisteminde hep en soğuk senaryo geldi 4-5 gün üst üste ama o diyagram zamanla -10 ortalamaya indi biliyorsun ki.Önümüzde uzun dönem var diyagram çok yanıltır
Yusuf diyagrama bakarsak 6 şubat sisteminde hep en soğuk senaryo geldi 4-5 gün üst üste ama o diyagram zamanla -10 ortalamaya indi biliyorsun ki.Önümüzde uzun dönem var diyagram çok yanıltır
Hocam Şubat ile Mart farkı var erime ihtimali daha yüksek.güneş açıları dikleşiyor azot tırmanamıyor vorteks güçlü.Bana gerçekten umut vermiyor.
Diyagramlar sabah %5 gösterirken şuanda %20 %25 civarı. Gösteriyor yavaş yavaş sanki sinyaller artmaya baslicak bir tahminci üstad demisti bu gün ve yarın çok önemli diye inşallah istenilen gibi gidiyor dur
Kar yok diyoruz ama yagis yok ,dun gece yagis olsa sabah 9 a kadar yerde 10 cm bile olabilirdi.
Sabah termometre 2 gosteriyordu konumumda, saat ilerledikce 4/5 oldu.
Aracin camindaki buzu cozmeden yola cikamadim.
Zaten o yuzden hava o derecelere dusuyor,yagis olmadigi icin. Yagis olsa nem yukselir ve alcak basinc ile gelir fakat su an yb var ve ustune enverizyon falan isin icine girince hava sicakligi dusuyor.
Yanlış hatırlamıyorsam Bu sene benim gördüğüm kadarıyla İstanbuldaki Ağaçlar Yapraklarını, geçen seneye göre daha Geç döktü. Yani burdan anlamalıydık Beklediğimiz Kar Yağışları Kışın sonlarına doğru gelecek diye.