bütüm Hava Forum Halkına Merhabalar Tam 1 Sene Sonra Yine Buralardayız Güzel Graupel Yağışları Geçiyor Dek Muhtemelen Bunlar Ustadlar Nasılsınız İyisinizdir Umarım Şubat 2. haftası bişiler gördüm dedim benim güzel ailemle bir buluşamadık zaman ayıramadık son durumler nedir.
Posts by Efsane Eren
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bu Sene Sezonu Açalım Bakalım Butun Hava Forum Ailesi Nasılsıınız
-
Banada Yer Varmıdır Aralara Sıkışsam
Belki Uğurlu Gelirim Bu Gece'ye istinaden
-
Sinoptiğe basınç dizilimine soğuğun kökenine bin bir türlü şeye göre değişir.-4le de kar alınır misal
Buna Göre Ne Denir ? 1010 Luk bir basınç
-
-8 Girişi kky dahi yapmaz değilmi üstadlar ??
-
Ben Şuna İnanıyorum Bildiğiniz Gibi Normalde Aralık Başı Şahsen Başlardım Ben Bu Sene O Sene Olacak "HİSSEDİYORUM" Sinerji İle Çekicez Bu Sene Sistemleri SAKİN olun
-
Ben Sezonu Biraz Boşladım Bu Günü Not Alalım Bu Günden Sonra Sistemler Lehimize Dönücek
İnşallah
Son Durum Nedir
-
GFS Soğuğu Kısmış Gördüm Yanlışmıyım Bakalım Neler Görünücek =?
-
Yavaş Yavaş Toplanıyoruz Kral Hayırlısı Bu Sene Doyacağız inşallah
Ay sonu sistemi konumuzu canlandıracaktır inşallah, hiç bu kadar sakin görmedim.
-
Ben bu felaket tellallığını da anlamıyorum. Son 3 ayda +3 üzeri hiç deprem olmamış mı marmara denizinde? Bir sürü fay mevcut. Bir sürü tali faylar var +5 üzeri deprem üretecek. Kimi depremler kendi kendine sönümleniyor,kimi daha yüksek geliyor. Her +3 depremden sonra +5 deprem olacak diye bir kaide mi var? Bu korkuyu anlamıyorum. Bana çok ilginç geliyor. Marmara'da deprem olsa aaa niye oldu öncü mü bu? Marmara'da deprem olmasa aaaa niye olmadı bu suskunluk iyi değil. Sözüm genel kişisel algılanmasın. Twitter'da böyle dolu.
Dediğin Doğru Kral Lakin Marmara Fayı Cidden Cok Fazla Enerji Biriktirmiş Bir Fay Biliyosunuzdur Zaten Bu Fayın Üzerinde Olan Depremler Tetikleme Potansiyeli Olan Depremler Tabi Doğrusu Olacak Diye Birşey Yok Lakin Suskunluk Hayra Alamet Değil Neden Derseniz Geçen Sene Bile Şarkoydeyken Kaç Defa Salladı Bu Sene Sessiz Onu Kast Ediyorlar !
-
GFS Sabah Güncellemesinde Sistemi Tabiri Caiz İse Patates e Çevirmiş Gördüm Ama Tabi Doğrusunu Ustadlar Bilir.
-
Yeni Sezon Hayırlı Olsun inşallah Bu Sene O Sene Olması Dileğiyle.
-
Depremi hisseden herkese geçmiş olsun, Allah beterinden korusun inşaAllah.
Amin Kral. Açıklama bekliyoruz ustadlardan.
-
Hangi Fay üzerinde kırılma oldu ve tetikleme ihtimali varmı ustadlardan bilgi bekleniyor.
-
Depremle Alakası Olup Olmadığını Bilmiyorum Ama Cüris mi Ne İsimi Ama Şöyle Birşey var istanbul depreminde havaya bakmıştım fotograflarıda
duruyor buna benzer bulutlar vardı Belki Şans Ama Anlaşılır Yakınlarda Deprem Olursa.
-
@4 Şubat Kral Bu Sene Beklenenler Ne Yonde Ufak Bir bilgi verirmisin
-
En yüksek 40.1 En Düşük 22.6
-
Çanakkale'de En Yüksek 33.6 en düşük 17.8
-
Gaziosmanpaşa Olarak Herhangi Birşey Göremedik Bakalım Bişiler Çıkıcakmı Bizede Gök GÜrültüsü Bile Yetiyordu Buraya Katılmadan Evvel Kesmiyor Artık
-
Tekrardan Gönderildi İlk Atılan Dubax123 Yorumunu Kaldırabilirsiniz Teşekkürler İyi Sahurlar.