İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bunyamin bey takipte bizi
-
ECMWF deki soğuklar çok iyi bozmaz azıcık da yağış artarsa 6 ocak 2017 ye kardeş gelir
-
Uzun zaman sonra günden güne güzelleşerek gelen bir sistem görüyorum. Yada efsane mi demeliydim
-
Bunyamin bey takipte bizi
Aynen
-
subatta bunu takip edecek bir sistem varmı Semih beyin yafa diğer yorumcuların önerdiği
-
Kişisel tahmin bu konuda yasaktır. Israrla bölge konusuna yazmak yerine model konusuna yazanlar olduğu gibi, şahsi tahmini de ısrarla buraya yazmak isteyenler mevcut. Rica ediyorum yapmayın şunu. Ilgili konular mevcut. Yapanların mesajı uyarısız silinecektir.
-
en son kısı bitirmisti kendileri
-
Yarın akşam ve salı sabah nokta konur.
-
Modellerin kar haritasında İstanbul'a az kar verme nedeni ne acaba deniz olarak mı görüyor şehri modeller 🤔 çünkü karadeniz üstümüze akın akın akacak resmen (Eco son güncelleme) buda kiyilara bile 10-20 cm örtu yapacak potansiyel doğuruyor neyse kar haritalarına bakmaya gerek yok İstanbul showunu yapacak gibi bu sistemde ❄👀
-
Süper Ankaralı tahminci olarak diyeceklerim modeller İstanbul açısından güzelleşiyor bu sistemi hakkettiniz Ecmwf gibi gelirse siklonik ve güçlü dek bantlarıyla birlikte süper bir sistem sizi bekliyor bu sistem efsane potansiyeli taşıyor son senelerin hayırlı olsun tadını çıkarın
-
Modellerin kar haritasında İstanbul'a az kar verme nedeni ne acaba deniz olarak mı görüyor şehri modeller 🤔 çünkü karadeniz üstümüze akın akın akacak resmen (Eco son güncelleme) buda kiyilara bile 10-20 cm örtu yapacak potansiyel doğuruyor neyse kar haritalarına bakmaya gerek yok İstanbul showunu yapacak gibi bu sistemde ❄👀
En az kaç göstermeleri gerekir?
-
Dek yagışını hesaba katmıyor kar haritası öyle biliyorum ben o yüzden az gösteriyor hocam
-
Diyagram sonu kamikaze var galiba9bee3667aa35f.jpg
-
istanbul için kışı bitirenlerin gözü yaşlı
-
Anbean yorum yapan Hava forum sitesinin değerli yorumcularına teşekkür ediyorum.
Kendi adına forum açıp en kritik gün ölü taklidi yapanlarla kıyaslanınca kıymetiniz daha iyi anlaşılıyor.
Yarın akşam yorum yapacakmış...
Ben de taahhüt ediyorum. Çarşamba akşam sistem hakkında şok, nokta atışı tahminler yapacağım.
-
İşte bu....
-
yanlışım varsa düzeltilsin lakin üst seviye rüzgarının poyraz olmamasından ve kuvvetli olmamasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum üst seviye rüzgarı daha çok yıldız karayel olduğu için anadolu yakasının doğusu ve kocaeli tarafı deklerden daha çok nasibini almış gözüküyor.Tabi ki ayrıca kar haritalarının dek yağışını kestiremediğide aşikar ama en azından deniz üstünde gösterebiliyorlar.
-
Hey gidi hey... Çok değil 1 hafta önce sessizlik vardı, 3 saatte 1 mesaj giriliyordu buralara... 10 gün önce kimileri kışı kapatmıştı... Yazın bir kenara "Marmara'nın üstüne - 45 derecelik bulut oturdu!" diye
-
tamam-45 Lik çekirdek oturdu ama soğuk hep var ya yağış??????
-