Geçmiş olsun üstat
Beyaz kış başlıyor
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
geçmiş olsun hocam allah şifa versin tez zamanda iyileşirsiniz inşallah
-
Gecmis olsun hocam. Allah acil şifalar versin tez zamanda
-
Geçmiş olsun değerli hocam. Rabbim şifa versin
-
çol çok gecmiş olsun üstadım, insallah kısa sürede toparlanırsın.
-
Geçmiş olsun üstadım.Rabbim acil şifalar versin tez zamanda.
-
HOCAM GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN
-
Gecmis olsun hocam.
-
Geçmiş olsun wildleo1907 hocam , Allah şifalar versin , en içten dualarla ..
-
Bu arada beni duygulandırdınız akşam akşam çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Doktor kısmi yüz felci teşhisi koydu neyseki erken tedaviye başladık bundan sonrası Allah'ın yardımı ve benim kendime iyi bakmamla yoluna girer inşallah!
Çok geçmiş olsun hocam, bir eczacı olarak elimden gelen bir şey olursa sizin için sonuna kadar yardıma hazırım, inşallah tez zamanda yeniden sağlığınıza kavuşursunuz, yüz felci artık eskisi gibi değil, tedavisi olan bir durum, içiniz rahat olsun. Allah'ın izniyle sizleri sağlıklı olarak tekrar aramızda göreceğiz, pek soğuğa çıkmayın, ilaçlarınızı düzenli kullanın, yeterli olur
-
Çok geçmiş olsun. Geçsin gitsin..
Hastaliķlar aslında bizlere hediyedir. Şükür etmek, kendi kıymetimizi anlamak için ...
Şifayı bulup yeniden sağlık dolu günler dilerim..
-
Geçmiş olsun Usta.
-
Üstad geçmiş olsun tez zaman da eski sağlığına kavuşursun inşallah Allah acil şifalar versin hocam
-
Değerli hocam geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
-
Bu arada beni duygulandırdınız akşam akşam çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Doktor kısmi yüz felci teşhisi koydu neyseki erken tedaviye başladık bundan sonrası Allah'ın yardımı ve benim kendime iyi bakmamla yoluna girer inşallah!
Geçmiş olsun wildleo1907 hocam.
-
hocam çok geçmiş olsun. Hicbirseyiniz kalmayacak emin olun. Net. Saygılar
-
wildleo1907 hocam Allah yardımcınız olsun , Çok geçmiş olsun .
-
4 sene once ben de yuzumun sagi olmak uzere kismi yuz felci olmustum. Erken teshis nedeniyle heralde, gozum kapanmayacak raddeye gelmeden 1-2 hafta icinde yuzde yuz sagligima kavustum. Tekrar etme olasiligindan da bahsettiler ama cok sukur olmadi simdiye kadar.
Sizin de kisa surede gececegine inaniyorum, gecmis olsun..
-
Çok geçmiş olsun üstad herşeyin başı sağlık. Bol şifalar diliyorum
-
Geçmiş olsun