99h toplam kar ve yağış :hfyeni (29):
Şu güzelliğe bak :))
99h toplam kar ve yağış :hfyeni (29):
Gfs güzel dek bandı vermiş merkeze :hfyeni (18):
siklonu istanbula verdi gfs yine. boğaz hattının tam ortasında çok yoğun yağışlar gözüküyor. Saatler içinde 10-20cm+ yağış alıyor. Konumum adına pazar günü sağlam dekler var siklonu kaybettik diye üzülmeyin kocaeli-sakarya pazar günü güzel ihya oluyoruz bizde. Hem siklon daha konum değiştirir cumartesi akşamı daha belirgin hale gelir.
Mgm tahminlerine zerre güvenmiyorum 1 günde sistemi yok etti yalnızca yarın yoğun kar gösteriyor diğer günler hafif karlı sadece sıcaklık konusunda modellerle hemfikir. Zaten yağış konusunda pek tutarlı değil ama dediğimiz gibi çoğu modeller dek mekanizmasını hesaba katmıyor mgm den böyle bi ihtimali düşünmesi beklenemezdi zaten 😂
Hemşo ortalık karışacak vaziyet alalım bence
Şu rüzgar yönünün güzelliğine bak hadi inşallah 🙏
İstanbul-Balıkesir iş birliği
84h
forum.havaforum.com/attachment/135099/
forum.havaforum.com/attachment/135102/
90h
forum.havaforum.com/attachment/135100/
forum.havaforum.com/attachment/135103/
Dostlar Bursa'da mı İstanbul'da mı daha çok birikim olur? Bursadayım ona göre döneceğim memlekete. MGM son güncellemesi Bursa adına beni işkillendirdi.
Hemşo ortalık karışacak vaziyet alalım bence
Umarım hemşo mezosiklona ekmeğimizi banalım bizde umarım şu tablo değişmez :D2
Display MoreŞu rüzgar yönünün güzelliğine bak hadi inşallah 🙏
İstanbul-Balıkesir iş birliği
84h
forum.havaforum.com/attachment/135099/
forum.havaforum.com/attachment/135102/
90h
forum.havaforum.com/attachment/135100/
forum.havaforum.com/attachment/135103/
Çok az batıya alalım biz onu kardeş payı olsun
Mgm tahminlerine zerre güvenmiyorum 1 günde sistemi yok etti yalnızca yarın yoğun kar gösteriyor diğer günler hafif karlı sadece sıcaklık konusunda modellerle hemfikir. Zaten yağış konusunda pek tutarlı değil ama dediğimiz gibi çoğu modeller dek mekanizmasını hesaba katmıyor mgm den böyle bi ihtimali düşünmesi beklenemezdi zaten 😂
yağışlar çok değişken, mgm dek hesaplıyor aslında örneğin o gün 3 saatlik yoğun dek ihtimali varsa yoğun kar verir sırf o saat aralığı için. Soğuklar konusunda sıkıntımız yok, radar takibinden rüzgar ve dek kovalayacağız. Dek tahmin etmek çok zordur ihtimalleri çok değişkendir çok fazla faktöre bağlı
hemşo gecen yıl şubatta yakaladığımız tren yine bu şekildeydi ama istanbul değil batı karadeniz üzerinden geliyordu yanılmıyorsam...
Bakalım inşallah güzel bir sistem göreceğiz
hemşo gecen yıl şubatta yakaladığımız tren yine bu şekildeydi ama istanbul değil batı karadeniz üzerinden geliyordu yanılmıyorsam...
Bakalım inşallah güzel bir sistem göreceğiz
rüzgar yönünden dolayı istanbuldan geliyor bu sefer, rüzgar değişmezse yönü size akar değişirse bize akar
Edirne merkezde sistem yağmur olarak başladı, yağmur mu bekleniyordu yoksa kara mı dönmesi gerekiyor
Edirne merkezde sistem yağmur olarak başladı, yağmur mu bekleniyordu yoksa kara mı dönmesi gerekiyor
bir kaç saat içinde kara çevirecektir
edirne de şu an iri iri kar atıyor arada yağmurda tutmayacak olan kar basladi
sistem hayırlı olsun dostlar
GabelBerg10 senin yorumun nedir reis son tablo için ? Ekmek çıkar herhalde artık diye düşünüyorum. Kuzey ilçelerdeki yağış miktarı da merkeze nazaran fazla gözüküyor. Ne dersin ? MGM'de coşkuyu vermiş
Geçen seneki İstanbul-Balıkesir arası oluşan tren hattı gibi deklerin bu sistemde de oluşması mümkün mü? Dekler güzel yağış getirmişti geçen sene
Evet 16 Şubat'ta aynen öyleydi İstanbul'dan Susurluk'a ordan Balıkesir'e.Şuan ki şartlarda benzer sürüyor.
k.delen1034 biz İstanbul üzerinden dek alırız Batı Karadeniz'den alamayız hemşo hiç bir şekilde ulaşmaz buraya.
sistem hayırlı olsun dostlar
Teşekkür ederiz dostum darısı başınıza en yakın zamanda 🙏
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!