Marmara Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Uludağ bu hafta hep kar yağışlı gösteriyor. Kayak pistlerini de açacaklarmış bu hafta diye duydum. Ova'ya bundan sonra rahat yok artık bu zamana kadar petekleri hiç açmadık ama açmak zorunda kalacağız gibi :) Dağ ne kadar kar alırsa iyi. Barajları çok etkiliyor. İnşallah merkez olarak biz de kara doyarız bu sene.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Hayırlısı hocam ayın 20'sinden sonra aksiyonlu günler bizi bekliyor gibi. Doğalgazı açmadık daha bakalım klima ile odayı ısıtıyoruz. Kar yağsında cefasını çekeriz sefasını da süreriz :)

    valla ben 2 çocuk olunca mecbur açtım, ama tabi gündüzleri kapa güneş batınca aç mantığını işlettim ona rağmen 290 tl geldi. Artık kış kapıda yakacaz mecbur. Aksiyon bol aynen araya bide baba sistem sığdırırsak süper olacak

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • valla ben 2 çocuk olunca mecbur açtım, ama tabi gündüzleri kapa güneş batınca aç mantığını işlettim ona rağmen 290 tl geldi. Artık kış kapıda yakacaz mecbur. Aksiyon bol aynen araya bide baba sistem sığdırırsak süper olacak

    Geçen sene orta seviye 1-2 sistem aldık o bile inanılmaz farkettirdi. Bu sene allah daha iyisini nasip ederse çok rahatlarız. Hem yıllardır doğru dürüst sistem alamıyoruz güzelce hasret gideririz,hem barajları toprağı suya doydururuz. İnşallah bu sene güzel bir sistem alabiliriz. Modeller güzel ışıklar veriyor ama son 24-48 saate kadar korkar olduk geçmiş senelerden. Bu sene şeytanın bacağını kıracağız diye umuyorum.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Geçen sene orta seviye 1-2 sistem aldık o bile inanılmaz farkettirdi. Bu sene allah daha iyisini nasip ederse çok rahatlarız. Hem yıllardır doğru dürüst sistem alamıyoruz güzelce hasret gideririz,hem barajları toprağı suya doydururuz. İnşallah bu sene güzel bir sistem alabiliriz. Modeller güzel ışıklar veriyor ama son 24-48 saate kadar korkar olduk geçmiş senelerden. Bu sene şeytanın bacağını kıracağız diye umuyorum.

    modeller oynak bakma sıkı sıkıya takip ediyoruz ama 120 saate gelmeden çok temkinli olmak lazım hayırlısıyla ben bu sene 2004 vari bir sistem bekliyorum. 2017 de Bursa nasıldı bilmiyorum belki o tarz bir sistemde bize yetebilir..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • modeller oynak bakma sıkı sıkıya takip ediyoruz ama 120 saate gelmeden çok temkinli olmak lazım hayırlısıyla ben bu sene 2004 vari bir sistem bekliyorum. 2017 de Bursa nasıldı bilmiyorum belki o tarz bir sistemde bize yetebilir..

    Kendi konumum adına 2017'de fena değildi en azından geçen seneye oranla daha iyiydi. 2004 zaten gerçek bir efsane bursa adına. Şehir kara gömülmüştü. Çatıda yaptığımız bir kardan adam var devasaydı. Öyle bir sistem yaşarsa geçmiş yılların acısını da çıkarırız,kara da bir güzel doyarız :D

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Aykut53 87 zor abicim her zaman olmaz o :)

    sura16 2004 un Bursa için bir efsane olduğunu biliyorum o yüzden istanbula göre bir tık daha sıcaklığı düşük bir şehirde 2004 gibi bir sistemi tatmak muazzam bir tecrübe olur. Hayırlısı bakalım takip edeceğiz, umarım uygun bir pattern ile yakalarız öyle bir sistemi

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Günaydın cümleten, bursa ilimiz sağlam yağmurla güne merhaba dedi, gece itibariyle yağış artmıştı sabaha karşı iyice güçlendi..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • kömürün tonu olmuş 3 bin. ( sibirya)

    doğal gaz her türlü karlı ağalar. mutfak tüpü en son bıraktığımda 200 lira falandı.

    yıllık yeküne vurduğunda doğal gaz veli nimet vallahi :)

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.