Ruhun şad olsun Atam …
Korkma diye başlayan istiklal marşına uyalım …
Asla ve asla korkmayalım ..
Vatana sahip çıkalım..
Zafer Türklerin olacaktır ..🇹🇷
Ulus devleti olarak kalacaktır …
Ruhun şad olsun Atam …
Korkma diye başlayan istiklal marşına uyalım …
Asla ve asla korkmayalım ..
Vatana sahip çıkalım..
Zafer Türklerin olacaktır ..🇹🇷
Ulus devleti olarak kalacaktır …
Tüylerimiz yine diken diken oldu 9:05 geçe.
39 yasimda ilk kez trafikte yakalandım 10 Kasım 09.05 te .
Tüylerim diken diken oldu.
İzin silinmez Atam ne kadar uğraşırlarsa boşa.
"Büyük ölülere matem gerekmez fikirlere bağlılık gerekir."
Ruhun şad olsun Atam. Sonsuza kadar ve daima...
Rabbim mekanını Cennet eylesin Allah senden razı olsun.
Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla minnetle özlemle anıyoruz.
Gerçek mi bu ilk defa gördüm. Bazıları canlandırma falan yazmış.
Gerçek mi bu ilk defa gördüm. Bazıları canlandırma falan yazmış.
Atatürk veda filminden.
Beni hala en çok ağlatan reklam filmi bu şu ana kadar yapılmış en iyi 10 Kasım filmi..
Atam ruhun şad olsun...
❤️❤️
e3d3fc9f0c09a5a.jpg43978720.jpg
rahmetli kayınpederim 30 sene önce bir seyyar satıcıdan almış
Bende sakliyorum
"Milletim Beni İstediği Yerde Yatırsın, Yeter ki, Unutmasın." Yıllar Geçti, Dünya Değişti Koskoca Bir 84 Yıl Geçti, fakat kimse senin Fikirlerini,Düşüncelerini, Ülken İçin Olan İdeallerini, Kurduğun Cumhuriyette ki Çabalarını, Savaş meydanlarında ki Cesaretini, En güzeli de İçine Koca Bir Vatanı Sığdırdığın Milletinin Sevgisiyle Dolu Yüreğini Kimse Unutmadı Unutmayacak da Hep İyi ki, İyi ki Böyle bir Vatanın
Senin Gibi Mert bir Lideri Oldu İyi ki Varsın, İyi ki vardın RUHUN ŞAD OLSUN
Vefatının 84. Yıl dönümünde seni özlemle anıyoruz atam. Bizlere miras olarak bıraktığın ilkelerini ilkelerimiz olarak benimsedik ve kuşaktan kuşağa bu ilkeleri aşılayarak ilerliyoruz. Ruhun şad, mekanın cennet olsun başkomutanım🤲
Bize bıraktığın bayrağımıza, ilkelerine ve bu toprağın değerlerine her zaman sahip çıkmaya devam edeceğiz.
Sadece bugün değil; saygı ve özlemle her gün anıyoruz..
Vefatının 84. yılında, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz.
Öyle bir Lider ki sadece biz değil tüm dünyanın saygı duyduğu görüşlerini ve fikirlerini benimsediği dünya tarihinin en önemli kişiliklerinden biri. Atatürk'ü sevmek demek sadece resimlerini sözlerini paylaşmak demek değildir. Fikirlerini düşüncelerini benimsemek ve bunları gelecek nesillere aktarmak ve onun ışık tuttuğu yolda vatan için her şeyi yapmak demektir. Böyle liderler dünya tarihini sıklıkla gelmez ve ne kadar şanslıyız ki böyle bir liderle onun önderliğinde çökmek üzereyken tekrar ayağa kalktık. Sözler Atatürk'ü anlatmaya yetmez, satırlarca yazsak ifade edemeyiz. Atamızın huzur içinde yatmasını istiyorsak gençliğe hitabeyi iyi okuyacağız ve aklımıza kazıyacağız.
Bu topraklarda yaşayan bir Türk olarak, rahat uyu Atam, senin yolunu emanet bıraktığın toprakları kollayıp koruyacak, senin fikirlerini yaşatacak nesiller her daim olacaktır, bizde bu nesilleri yetiştirmek için eğitimci olarak ne gerekiyorsa yapacağız..
Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle minnetle anıyorum.
.... 🌹♥️