10 Kasım(Atatürk'ü Anma Günü)

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Senin düşüncelerini,miraslarını,düşmana korku salan bakışlarını,bıraktığın toprağı unutursam kalbim kurusun Paşam. Ruhun şad olsun. Bu kalp seninle,bu beyin düşüncelerinle... UNUTMAYACAĞIZ.!

  • Çok şey düşündüm, çok şey yazdım ama sildim. Sadece şunu diyebilirim, Türkiye’ye şu an Atamızın döneminde olan şuur gerek.

    Çakma güzelleme yapma, sahte kemalizim, araba arkasına vücudun herhangi bir yerine Atatürk’ün yazısını veya imzasını yaptırmak ile olmuyor o işler.

    Atatürk gibi düşünmek ile değişecek bir şeyler.

    Dön bir bak arkana Türkiye’de şu an iyiye giden kaç şey var Allah aşkına, o zaman da öyleydi fakat Atatürk gibi bir adam geldi. Bize de bir yol gösterdi.


    Ölümünün 81. Yılında başta kendi olmak üzere, yanında bulunan bütün silah arkadaşlarına Allahtan rahmet diliyorum.

  • Ulu önderimiz, rol modelimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Öncelikle Bu konuyu açan arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Sonra Atamıza şükranlarımı sunuyorum. Atamızın attığı sağlam temeller üzerinde yaşıyoruz ve o inşayı hergün daha da güçlendiriyoruz. Bizi BİZ yapan Atatürk sevgimiz ve bize miras bıraktığı ilkeleri ebediyen yaşayacak ve nesiller boyu yaşatılacak. Sevgilerle.

  • Cumhuriyetimizin kurucusu milli mücadelenin kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürkü saygı ve minnetle anıyorum. Liderlik ruhu, cesareti ve önsezileri için ondan öğrenmemiz gereken çok şey var.

  • Seni hatırlayan bilen son insan ölünce işte o zaman ölürsün derler. Ben unutmadım unutmayacağım, Allah nasip ederde çoluk çocuğum olursa onların da aynı düşüncelerde olmasını sağlayacağım. Herkesin sözlerini çok iyi bildiği meşhur 10.Yıl nutku vardır geçen o videoyu izliyorum altındaki yorum çok hoşuma gitmişti.Senden sonra hiç kimse Türk milleti zekidir, Türk milleti çalışkandır demedi yazmış vatandaş .Gerçekten demediler. Bütün konuşmalarına bakarsak vurguladığı yer sürekli Asil Türk milletinin büyüklüğü asilliğidir.Milletini sevmek budur. Buraya sayfalarca yazı yazabilirim.Sana düşman olanları görüyorum, diyorum ki yabancı olur anlarım.7 düveli yenmişiz ama tabir-i caizse içimizde ki irlandalıları görünce üzülüyorum. Nedir nedeni cahillik, para nedir hangisi?Bugün Türk olarak bağımsız devletimde yaşıyorsam sayendedir.Mekanın cennet olsun, Büyük Atatürk.Sadece 10 kasımda milli bayramlarda değil, hiç bir zaman unutmayacağım.Unutursam kanım kurusun.

  • Seni hiç görmeden karşılıksız sevdik Ata’m daima izindeyiz. Saygı, sevgi, özlem ve rahmetle anıyorum. Ruhun şad olsun Ölümsüz Başkumandan ATATÜRK.!

  • Eğer şu an bu ülkeye sahipsek bu ülkenin vatandaşıysak ve hatta bu ülkenin coğrafyasını havasını takip edebiliyorsak bu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları sayesindedir. Asla unutmadık asla da unutturmayacağız!

    Saygı ve özlemle anıyoruz... Her zaman kalbimizdesin ve hep de öyle kalacaksın Atam ❤