Beiträge von KardoEmrah

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Sevgili Efsane Semih iyi ki varsın. En sonunda 5 cm de olsa İstanbul a bir kar yağışı getiriyoruz o güzel sinerjimiz ile. Maalesef İstanbul da 5 cm yağışa sevinir konuma geldik. Ama çok şükür her cm kıymetli bizim için. Lütfen çalışmalarınız ile bize ışık tutmaya devam edin. Risk alarak yaptığınız tahminler sizi her defasında daha da güçlendiriyor. Artık gerçekten çok zorlaştı uzun vadeli tahmin yapmak bu kararsız atmosferde. İstanbul da hava kararmadan kar yağışının başlayacağına inanıyorum. Şimdi tadını çıkartma zamanı....Sevgilerimle.

    Ulu önderimiz, rol modelimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Öncelikle Bu konuyu açan arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Sonra Atamıza şükranlarımı sunuyorum. Atamızın attığı sağlam temeller üzerinde yaşıyoruz ve o inşayı hergün daha da güçlendiriyoruz. Bizi BİZ yapan Atatürk sevgimiz ve bize miras bıraktığı ilkeleri ebediyen yaşayacak ve nesiller boyu yaşatılacak. Sevgilerle.

    Ahmet Bey, forumdaki tüm tahminci arkadaşları çok seviyoruz, doğrusu ve yanlışıyla hepsinin emeğine sağlık diyoruz ama artık forumdaki en güvenilir kaynak olma ünvanını kendi şahsım adına söylemek gerekirse siz taşıyorsunuz.

    Efsane Semih seni artık etrafımdaki herkes tanıyor . Cuma kar geliyor dedim 10 gün önceden. Sana güvenerek . Herkes bana güldü. Şimdi nereden bildin diyorlar... Ben de 2 kelime EFSANE SEMİH!!!!

    Evet, İstanbul da sulu kar ve yükseklerde hafif kar görünüyor...Ama şiddetli Karayel geliyor, bu karayel hissedileni düşürüp, sulu karı kar a da kısa süre için çevirebilir diye düşünüyorum...Şu anda İstanbul da gerçekten fırtına öncesi sessizlik hakim...