Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Hocam geçmişte GS içerisinde herhangi bir görev almışlığı var mı onun? Bilginiz var mı? Ntvspordaki programda hatırlıyorum onu en eski.

    Bilgim var. NTV'de Yenilsen de Yensen de programında konuk olarak çıkıyordu evet hocam. Galatasaray içerisinde kulüp bazlı herhangi bir görev almadı ama şöyle bir şey var. GS TV'de Yalnız Futbol programında yorumculuk yapmış bir dönem. Atahan Altınordu ve Eray Sözen ile. Eray Sözen zaten şuan hala Galatasaray a futbol takımı medya sorumlusu. Atahan Altınordu ise Socrates Dergi'de yazar bilirsiniz belki.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Peki kiralıkların rakamları dahil mi buna?

    Dahilmiş.Kiralık oyuncuların değeri 40.200 milyon euro.Çıkarsa kalanların toplamı 43.300 milyon euro.43.300 ü satsan 20.000 veren çıkmaz... Bitik bir takım herhaliyle...Seneye kiralamaya devam.Elde kalanlarında 30 yaş üstü 11 oyuncu var.

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • fb liyim ama bu fb adam olmayacak anlasildi orta saha kaynıyor takimda hala aliyorlar.gs almasin diye hemn yapışıyrolar korakarim ikinci mehmet topuz olayi yasanacak bir sene iyi oynadı diye oyuncuyu abarttık.imza parasi nedir bi oyuncu gb gs bjk ye gelecekse imza parasi filan isteyemez zaten büyük bir takima geliyor sanki ikna olmak istiyor.

    Ayrica fb sorunu oyuncu almakla duzelmez iki yilda 30 u gecgin oyincu gecti takimdan duzelse simdiye kadar duzelirdi.

    Sıkıntı mantalite ve oyun taktigidir.

  • Dahilmiş.Kiralık oyuncuların değeri 40.200 milyon euro.Çıkarsa kalanların toplamı 43.300 milyon euro.43.300 ü satsan 20.000 veren çıkmaz... Bitik bir takım herhaliyle...Seneye kiralamaya devam.Elde kalanlarında 30 yaş üstü 11 oyuncu var.

    Feghouli,Belhanda Arap piyasası olan isimler. O listede görünmeyen şuan Arabistan'a kiralik maicon var. Babel Hollanda piyasası var. Feghouli,Belhanda,Maicon,Babel,Linnes gerekirse satılabilecek isimler. Birde alex telles'ten gelecek pay var 2.5-3m da o getirir. Yerli ve altyapıya yöneleriz mecbur. Kiralamaya devam. Ffp bu yaz son. Seneye ffp yok scout transferleri ağırlık olur. Yaz kampına alt yapıdan baya katılacak olacak. Seneye a takım kadrosunda olacaklarını düşündüğüm ciddi potansiyeller var. U17-U19 maçlarını kaçırmam gerçekten. Emin,Işık,Ali Yavuz,Atalay Babacab, Süleyman Kuş,Bozan, Abdüssamed,Atalay Yıldırım,Ercan kesin kamp kadrosunda beklediğim isimler. En az 3 isim burada seneye maçlarda şansta bulacaktır. Galatasaray'ın zaten şampiyonluk ihtimali çok çok düştü Avrupa için zorlanıyor. Kalan haftalarda gençler oynardı yoksa. Ciddi potansiyeller var gelir kaynağı.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Türk kulüplerinin büyük sıkıntısı maaş istikası. Mesela Galatasaray 55m maaş ödüyor yılda. 30m seviyesine çekse her yıl 25 m kâr 4 senede 100 m kâr yapar borç ciddi azalır. Falcao 10m yakın alıyor. Feghouli 4,5 Muslera 5 Belhanda 4 . 4 isim 25m maaş ediyor. Fenerbahçe, Beşiktaş maaşları da fazla. Türk kulüpleri genk,brugge,anderlecht gibi Belçika kulüplerini örnek almalı. Senede çok iyi para kazanıyorlar. Maaşları 25 maks 30m bandında. Senede 60-70 m satışları var. Takımda 20 yaş ve altı 10 oyuncuları var. Her sene 2-3 tane banko satıyorlar. Artık 30 yaş üstü isim lige gelmemeli. Yıldız oyuncu modası geçti olmuyor. Falcao hep zarar. Onun yerine genç al yurtdışına satış yap.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Bu hale gelen takımla bir hayalimiz olamaz.Baştan kadro kurulmalı.Covid dönemi (gelecek sene de olacağını düşünüyorum) bunun için bir fırsat.Gs ismiyle 18-23 arası yerli yabancı ayırt etmiyorum yeterki kaliteli kumaşlı topçular getirmeli.Para yoksa hala bir değeri varsa Belhanda Feghouli Nago mariano linnesi sat gitsin.Taraftara da bu sene beklentiye girme de.Fatih hoca devam eder etmez farketmez...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Fenerbahçe bu kafayla yönetilirse işi zor geçen sene muriç bu sene mert hakan ben çok iyi bir galatasaraylıyım 39 yaşındayım 14 yaşından beri tribündeyim iç saha deplasman yurt dışı olaya artık çalım transferi olarak bakmayın bu ülkede 1 milyon euroluk topçu yok bu kadar para verilir mi yazık günah sonra her takım bi yardım programı düzenliyor taraftar kulüpler düzelsin diye bağışlar formalar alıyor yöneticiler hoyratça harcıyor vallaha devletin yerinde olsam kayyum atar satarım yazıktır günahtır taraftara

  • Muric kaliteli topçu.Yeterli bir orta sahayla güzel işler yapabilecek potansiyelde bence..

    Sıkıntı muric de degil takim da sanki ölü topragi var bunun sebebi ici gecms oyuncular, istegi ve projesi olmayan td ler ve mantalite eksigi.mesela takimda calismayan bikac oyuncu oynarken calismayan ve sorumluljk alamayan oyuncular(tolgay tolga rodrigues dirar hasan ali,kruse) gibi oyuncular oynayinca genclerin de hevesi kalmiyor.

    Simdi belki bazi fitbolcular tam maasini almiyor ama mert hakana yaklasik 1.5 milyon euro para vereceksin ustune bide imza parasi.ve takimda ozan mehmt ekici zach ismail(genc ama yasi gelmis) emre nasuh omer faruk gibi oyuncular varken

  • Atilla Karaoğlan gözünün önünde ki pozisyon da faulü çalmıyor. 2 metre önünde ki pozisyon. Allah yardımcımız olsun

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Trabzonlu arkadaşlar kızmasın ama bu Hüseyinle olacak iş değil takım yedeklerde kalite yok ama takım düşmüş rakip gümbür gümbür geliyor yap değişiklik zamanında