Bu kış ikinci 1000'liği devirdik.Sistemler son dakika yamuk yapmasaydı belki 3 belki de 4'üncü kez yeni konu açıyorduk.Neyse böylesi kısmetmiş son sistem tamamını mutlu etmesede bu senenin en etkili sistemi oldu metropol adına.Yeni konunun son darbeyi vuracağımız güzel fotoğraflar paylaşacağımız bir konu olması dileğiyle.Hayırlı olsun.
İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
-
-
İnsanın Başakşehir Beylikdüzü Arnavutköy taraflarına taşınası geliyor şu resimleri gördükçe
Çölde yaşam gerçekten de zor
13 sene önce beylikdüzünden ev almakla çok iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum hocam. Kar delisi olan bir insan olarak lokasyon süper ötesi 😎
-
Yeni konu hayırlı ve bol karlı olsun inşallah.
-
-
13 sene önce beylikdüzünden ev almakla çok iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum hocam. Kar delisi olan bir insan olarak lokasyon süper ötesi 😎
Çok güzel yağış alıyor aynı fikirdeyim yağdığı zaman tutuyor
-
Hayırlı olsun
-
Merhaba yeni konu hayırlı olsun
-
Herkese hayırlı olsun. İnşallah daha sistem gözükmeden modellerdeki görüntü bu konuyu devirmeye yeterli olur
-
EPS 27-28 şubat güzel gösteriyor. Bakarsınız yorumlamalardan
-
Kayaşehir'de durum bu ve tipi devam ediyor
-
yeni konuya beylikdüzü inatla devam ediyor...
-
Yeni sistemlere...
-
Efsanenin konuşulacağı konu
-
Bu gecede , Istanbulun'da kar almasıyla neredeyse kar almayan yer kalmamış ama son 2 senedir havada dahi olsa kar gormeyen Orta ve Doğu karadenizli kardeslerimiz için yakıyoruz
-
Bağcılar'da kar şiddetini nispeten arttırdı.
-
İstanbullu kardeşlerim keyifler iyidir umarım. Adınıza çok sevindim iki yıldır hep beraber eziyet çektik. Sistemler hep üzerimizden aktı gitti. Ama şeytanın bacağını inşaallah istanbulla beraber kırdık. Şimdi darısı inşaallah Karadeniz ve bütün ülkenin başına. Karadenize dua edin de bu seneyi heoip beraber güzel kapatalım arkadaşlar hasretlik dayanılmaz oldu
-
hayırlı olsun.
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!