Ne sistemdi ya eski sevgili gibi umitlendirip umitlendirip yine de istenileni vermedi
Posts by Ymir
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bu gece için bugun analiz yapıldı mı göremedım dun gece gibi dek bekleniyor mu avr. yakasına
-
Çamlıca , Aydos’a bugun öğlen giden var mı , kar kalınlığı nasıl merak ettim
-
Araf için bi yorum düşeyim evet sistemin en zayıf halkası kaldı bu hat özellikle yağış haritalarında da fena durmuyodu ama sistemden önce de dediğim gibi bu yerlerde feci bir sıcaklık sorunu var dogal olarak , o yuzden de bu tarz sistemlerde zayıf kalması normal bekledıgım gibi geçti. Araf bölgesınde yasayanlar sistemi yaşamak istiyorsa aksam uyusun gece de 2-3 gibi kalksın ve dek vurdugu an çıksın 2 gecedir guzel seyler oluyor bu geceyi bilmiyorum ist. sorumlusu yetkili arkadaslar bilgilendirmiş olabilir veya bilgilendirecektir
-
Bu gece için beklenti nedir ? Hocalarım detaylıca yorum paylaşılacak mı ?
-
2022 vortexten sonra ve bu sistemin de en iyi örtüsünü alacak bu görüntüde bakırköy zeytinburnu civarı
-
Bulgaristan sınırına giriş yapan bantlar ne öyle yaaaa nereyi vurcak acaba
-
Görüş mesafesi azaldı ana yol kapandı araçlar yokuş aşağı kaya kaya iniyorlar sistemin başından beri görmek istediğim yağış cidden buydu
hocam boyle diyince de cani gibi olmus biraz
-
-
Gün batsın sabredin zaten gunduz sicaklari yetersiz oldugu basindan belliydi ve dek sistemi , böyle sistemlerden zevk almak istiyorsaniz gece 00-gunduz 08 arasi uyanik kalip radarda sari kutle geldiginde cikmak lazım. Dün gece örtü almayan yer kalmamisti neredeyse mesela.
-
Hemde 2022 tarzı
2022 bambaskaydi hocam buralar icin
-
Anadolu yakası bir kac saat icerisinde tekrar ayni sekilde gomulecek iș trafigi kaos olabilirr
-
ben de ayni konumda bekliyorum da guneye inene ne kadar guclu kalir bilmiyorum
-
Subliminal mesaj veriyor kütle 😂
karambol döşeme tehlikesi yasaniyor
-
bu kutle bermudayı vurabılır
-
Tam rotası ve etkisi nasıl olur sizce
-
Avrupa yakasi uyumasin
-
Manzara müthiş hocam
-
Kütleleri yarın ve diğer günlerde görürsün, fos demek için çok erken konuşuyorsunuz.
hayır hocam o yüzden demedim böyle yorumlar oluyor ondan ironi
-
Sistemi bir övüp bir yerden yere vuruyorlar nasıl bir ruh halimiz olduğunu anlayalım :))
kütle vurmuyosa fostur vuruyosa efsane