Doğu-Güneydoğu Anadolu ile Doğu Akdeniz Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • merhaba hemşehrim bayağıdır görüşmedik :) totem değil de gerçekten Bugünkü havayı Genelde Eylül sonunda görürdüm. Bugün sence de kuru bir hava yok mu? Meşhur rüzgar durdu. Rüzgar kuzeyden esiyor.

    Kesinlikle yüzde yüz katılıyorum. Bugünkü havayı görmek için erken. Bu arada evet hocam. Sezondan sezona görüşüyoruz nasılsınız iyisinizdir umarım.

    Einmal editiert, zuletzt von Justice ()

  • Kesinlikle yüzde yüz katılıyorum. Bugünkü havayı görmek için erken. Bu arada evet hocam. Sezondan sezona görüşüyoruz nasılsınız iyisinizdir umarım.

    İyiyim teşekkür ederim. Siz nasılsınız? Sezondan sezona görüştüğümüz doğrudur. Çok durağan bir yazımız var bizim malumun. Kar delisi değilim ama yağmur bile yoktu. Takip edilecek bir hava olayımız yok maalesef. Haziranın ortasında muhteşem bir yağmur dönemi yaşamıştık sadece.

  • Önümüzdeki hafta yine çok sağlam bir sıcak hava dalgası var. Bu dalgadan tabii en çok etkilenen yine bölgemiz. Bakalım neler olacak?

    Bu etkili sıcaklar yine Eylül ayında olurdu. Erken geldi. Yağış olarak bilemem ama ben bu kış mevsiminin sıcaklık açısından geç geleceğini düşünmüyorum. Ekim ayında ceketlerimizi giymeye başlarız diye düşünüyorum.

  • Ceylanpınar Tigem istasyonu 43 derece gördü bugün🔥hava-gunes11:bawling:

    Cizre de 42,5’la farkını konuşturuyor

    Ağustos sonu için çok yüksek değerler

    Normalde Temmuzda görülür bu değerler yada en fazla Ağustosun ilk yarısında görülürdü

    Adana Gaziantep Diyarbakır Maraş Urfa Mardin, Hatay , Kilis ve Batman’da onlarca istasyon 40 derece civarı ve yer yer üstünde

    Önümüzdeki birkaç gün de böyle gibi

    Antalya İzmir Manisa hatta Marmara’da bazı istasyonlar bile 40’ı zorluyor

    Ama her zamanki gibi şampiyon yine Güneydoğu

    Bakalım yarın ve pazartesi rekor gelecek mi

    forum.havaforum.com/attachment/103578/

  • Selamlar forum ne zamandır yoktuk Arapgir'e dönünce yazayım dedim,arı olayı gerçekten oldukça fazla 3 senedir görmediğim arıyı görüyorum bu yıl.Acaba pandemi dönemi bahar döbeminde insanlar etrafts yoktu onun mu etkisi yoksa farklı bir durum mu var?

  • Selamlar forum ne zamandır yoktuk Arapgir'e dönünce yazayım dedim,arı olayı gerçekten oldukça fazla 3 senedir görmediğim arıyı görüyorum bu yıl.Acaba pandemi dönemi bahar döbeminde insanlar etrafts yoktu onun mu etkisi yoksa farklı bir durum mu var?

    Cogu yerde oyle

  • antalyaya gidiyorum sabah 7de yola çıktım.urfaya kadar hava çok güzeldi sonra 30 dk içinde 23 derecedeb 39 ddreceye çıktı dedik ay bu ne sıcak.taa kii nurdağlarını geçene kadar bu osmaniye adana yanıyor yanıyor nem değil bildiğin sıcak buhar 41 derece artı yüzde 69 nem=Oarabadan inmek kısa süreli cehennem provası gibi bir şey

  • Önümüzdeki hafta boyunca etkili olması beklenen sıcak hava dalgasından dolayı güneş ışınlarının dik geldiği 11 ile 16 saatleri arasında başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir. 🌡⚠️

  • Sıcak hava dalgası cezayir libya üzerinden geldiği için bölgemiz bu dalgadan daha az etkilenecek, iç anadoluda mevsim normallerinin 12 derece üstü sıcaklıklar bekleniyor ve bu tam olarak rekor diyebilieceğimiz sıcaklıklar olacak