Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 80. yılı...

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Her zaman düşüncelerinle ve yaptıklarınla övüleceksin koca yürekli adam iyi ki vardın iyi ki bu topraklar senin gibi bir yiğidi bu ülkeye bu halka kazandırdı, 80 yılda geçse unutulmayacaksın. Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.

    Einmal editiert, zuletzt von ArasTufan ()

  • Bir kaç cümleyle anlatamayacağım kadar büyük TÜRK. Adını TÜRK tarihine altın harflerle yazdırmış, büyük ATATÜRK... Ruhun şad, mekanın cennet olsun.

    atatürk benim naciz vücudum ile ilgili görsel sonucu

  • Türk milletinin eşsiz evladı Atatürk! Sen ebedi istirahatgâhında rahat uyu. "En büyük eserim" dediğin Türkiye Cumhuriyeti bizlere emanettir.

    Saygı, sevgi ve özlemle...

    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

  • ULU ÖNDERİMİZ ATAMIZ BAŞKOMUTANIMIZ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK E BİN SELAM OLSUN


    Ben, manevi miras olarak hiçbir nass-ı katı, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım, bilim ve akıldır. Benden sonra beni benimsemek isteyenler, bu temel mihver üzerinde akıl ve ilmin rehberliğini kabul ederlerse manevî mirasçılarım olurlar.


    ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

  • Cumhuriyetimizin kurucu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 80.yılında saygı ve rahmetle anıyoruz.Açtığın yolda gösterdiğin hedefe büyük bir istekle durmadan yürüyeceğiz.

  • images.png"ben, manevi miras olarak hiçbir ayet, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. benim manevi mirasım ilim ve akıldır. benden sonrakiler, bizim aşmak zorunda olduğumuz çetin ve köklü zorluklar karşısında, belki gayelere tamamen eremediğimizi, fakat asla ödün vermediğimizi, akıl ve ilmi rehber edindiğimizi tasdik edeceklerdir. zaman süratle ilerliyor, milletlerin, toplumların, kişilerin mutluluk ve mutsuzluk anlayışları bile değişiyor. böyle bir dünyada, asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek, aklın ve ilmin gelişimini inkâr etmek olur. benim türk milleti için yapmak istediklerim ve başarmaya çalıştıklarım ortadadır. benden sonra beni benimsemek isteyenler, bu temel eksen üzerinde akıl ve ilmin rehberliğini kabul ederlerse, manevi mirasçılarım olurlar."


    Saygı ve özlemle anıyoruz. ATAM .

  • Atatürk bu millete Allah'ın bir lütfuydu.. yaşadığı döneme göre görüşleri çok çok ileri düzeyde moderndi.. kendisi modern bir dindardı... çağın ihtiyaçlarını onlarca yıl öncesinden görmüştü... bilime ve kültüre bu yüzden büyük önem vermişti.. halkımızı bilinçli olarak bağnazlık içinde yaşatmak isteyen güçlerin oyununu bozmuştu.. İngilizler başta olmak üzere Osmanlı'yı Kuran'ın çizgisinden çıkarıp maddiyatçı ve bağnaz anlayışa çeken, bu toprakları bölmek isteyen,Türkleri Orta Asya'ya geri göndermeyi hedefleyen bu güçleri elleri boş göndermişti... tabii bu güçler pes etmediler ve göz göre göre bazı yakınlarının da izin vermesiyle onu şehit ettiler.. Allah'ın takdiri... şimdi de durum 100 yıl öncesinden farklı değil... gene üzerimizde aynı hedefler için çalışan dış güçler var ve elbette ki yeniden bir Atatürk'e ihtiyaç var...

  • Çok büyük bir insan fikirleriyle,cesur oluşuyla,yenilikçi oluşuyla , askeri dehasıyla ,zeki oluşyla ve sayamadığım bir çok özelliğiyle Atatürk Türk milletinin en büyük değerlerinden biridir geçmişten bugüne.ATAM sen rahat uyu.Bu kurduğun ve ilelebet payidar kalacaktır dedidiğin Türk Cumhuriyeti bizlere emanet.


    Gazi Mustafa Kemaş Atatürk ve silah arkadaşlarına saygı rahmet minnetle anıyorum.Yaşayanlarada Allah'tan sağlık sıhhat diliyorum.Allah hepsinden razı olsun.

  • TÜRK demek Çine set çektiren METEHAN, Avrupa'ya diz çöktüren ATİLLA, gemileri karadan yürütüp tarihte çığır açan FATİH, HERKESİN BİTTİ DEDİĞİ YERDE DÜŞMANI DENİZE DÖKEN ATATÜRK demektir. Ruhun Şad Olsun ATAM.. İZİNDEYİZ. UNUTMAYIZ.