Cumhuriyetimizin 95. Yılı Kutlu Olsun!

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Türkiye Cumhuriyeti 95 yaşında. Bize bu vatanı emanet eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyorum.

    Cumhuriyetimizin 95. yaşı kutlu olsun.

    ey yükselen yeni nesil istikbal sizindir ile ilgili görsel sonucu

  • Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları sayesinde, nice zorluklar aşılarak, nice zaferler kazanılarak elde edilen bu topraklarda cumhuriyet kuruldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Cumhuriyetimizi ve Özgürlüğümüzü bize kazandıran ulu önderimizi ve silah arkadaşlarını rahmetle ve minnetle anıyoruz.Bizler var oldukça ve Atatürk ilke ve inkılaplarını yeni nesillere aktardıkça bu cumhuriyet ilelebet yaşayacaktır.

  • Bizim mücadelemiz hic bitmeyecek Atam.

    Genclige hitabe de dediklerinizi hic unutmayacagiz.

    Muhtac oldugun kudret Damarlarinda akan kanda mevcuttur.

    Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun.

  • 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sadece bir günlüğune değil her gün kıymeti anlaşılarak yaşanmalıdır.Yılın her günü Cumhuriyet Bayramıdır.Atalarımız bizler için yılın her günü savaştı ve biz de onların verdiği bu kahramanlıkları her gün hatırlamayı bir borç bilmeliyiz.İznindeyiz ATAM ! Cumhuriyet Bayramımız kutlu ve daim olsun.

  • Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum.Bu cennet vatanı bize emanet ettiler.Bizim görevimiz ise bu vatanı korumak ve ileriye götürmek.Cumhuriyetimizin 95. yılı kutlu ve daim olsun.Nice Cumhuriyet Bayramlarına....


    mustafa kemal atatürk cumhuriyet sözleri ile ilgili görsel sonucu

  • Gün doğdu, hep uyandık.

    Siperlere dayandık.

    İstiklalin uğruna,

    Al kanlara boyandık.

    Sandılar Türk uyudu,

    Ata cenge buyurdu,

    Türk'ün asker olduğunu,

    Dünyalara duyurdu.

    Ülkemiz Türk ülkesi,

    Aşık eder herkesi.

    Üstümüzden eksilmesin,

    Al bayrağın gölgesi!


    Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor;


    29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı En Kalbi Duygularımla Kutluyorum. Nice 95 senelere..



  • Cumhuriyetimizin ilanının 95. yıldönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Harbimizin kazanılmasına ve yeni devletimizin kuruluşuna öncülük eden tüm kahramanlarımızı tazimle yad ediyorum.

    Beklentiyi minimalize etmek karamelize etmekten daha iyi eğer karamelize edersen gördüğün şey seni mutlu etmeyebilir,minimalize edersen en ufak şey seni mutlu edebilir.

  • 95. Yılımız kutlu gelecek yıllarımız şanlı olsun.TÜRKİYE Cumhuriyeti daim ve muzaffer olsun.Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere silah arkadaşları ve geçmişten günümüze bu Ülke uğruna kanlarını canlarını bir an olsun düşünmeden feda eden bütün Gazi ve ŞEHİTLERİMİZİ Rahmet,Minnet ve Saygıyla anıyorum.CUMHURİYET bayramımız kutlu olsun..